Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaru Kaido’yu yenen adam diyor işte Kizaru da hala imparator olarak görmüyor olabilir yoksa bu kadar kolay karşısına çıkmazdı.Aramaki Shanks ve Kaido ile dövüşmeye yanaşmıyor.Süreci iyi yönetmedi hesap hatası yaptı orada evet ama ihanete de uğradı beklemediği olaylar gelişti.Benim kastettiğim olayları analiz etmesiydi oluşan tablo zaten onun sorunu değil emri verenler düşünsün.Görevi vegapunk öldürmek karşısına yonko tayfası çıktı.Adam kendini Kizaru’ya yakın görüyor mu görüyor Kizaru da adamı övüyor onun da onayladığı bir isim bunlar benim için yeterli.Kaku bile 2 seraphimle dövüşürken o hale düşmüş Lucci dimdik ayakta.Luffy g4 açarken yan tarafta uyanış açtırmıyor Lucci’ye Oda bu bile birşeyler anlatmalı ama nerede.Ben daha yazmıyorum gidin two piece okuyun.
Yahu adam iyi analiz yapıyor dedin, ben de iyi analiz yapsa dalmak yerine Kizaru'yu bekler dedim. İyi analiz yapan adam yanında Kaku varken imparator tayfasına mı dalar? Emir verdiler diyorsun verilen emir bile denizcileri beklemesi yönünde. :D Two Piece okutan kimşimdi?
 
Yok ya :artiz:
Yonkoyu da
Amirali de
Nika karşısında böyle şaklaban bir şekilde görmek de ne bileyim:oops:
Hayır Roger'ı bir azman gibi çizip Luffy'de nasıl bir krallık hayal etti anlamak güç:artiz:
 
bu saldirinin Nika’nin diger abisi ve babasi uzerinde de denenio basarili olunacagini dusunursek ne yazik ki bu saldiridan ilk kurtulan isim Nika olacak sanirim :(
Akainuya öyle bir vasıf vermiş ki adam geleni yakaladımı muhakkak biir şeyini alıyor yonkolarda bile görmedik böyle bir şey göstertmedi daha doğrusu. Meyvesiylede alakası var ama Akainu serideki şuan ciddiyeti vahşeti taşıyan belkide tek karakter kaldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık