Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru Luffy elinde oyuncak oldu deniyor ama Kaido'ya yaptıklarını da biliyoruz bu formun. Şu an gömülecek bir şey yok eliyle tutmuş sadece.
 
Seviyeleri bir yana amirallerin seyir keyfi Yonkolardan fazla genel olarak. Oda çok güzel güçler tasarlamış her biri için.
 
Kizaru kaç saniyede paketlerdi Germa'yı? Oven'a ihtiyaç duyar mıydı veya uyanışa?





Olayları iyi ele alan adam Luffy'i yonko değil diyor, Kizaru ise Kaido'yu yenen adam diyor.:D Yahu olayları iyi ele alsa zaten baştan Kizaru'yu bekler, öyle saldırırdı. Ne Kaku yaralanır, ne de Seraphimler yakalanırdı. Olayları iyi ele falan alamıyor. Amirale de yakın falan değil, en fazla sağ kol olur Lucci'den...
Kizaru Kaido’yu yenen adam diyor işte Kizaru da hala imparator olarak görmüyor olabilir yoksa bu kadar kolay karşısına çıkmazdı.Aramaki Shanks ve Kaido ile dövüşmeye yanaşmıyor.Süreci iyi yönetmedi hesap hatası yaptı orada evet ama ihanete de uğradı beklemediği olaylar gelişti.Benim kastettiğim olayları analiz etmesiydi oluşan tablo zaten onun sorunu değil emri verenler düşünsün.Görevi vegapunk öldürmek karşısına yonko tayfası çıktı.Adam kendini Kizaru’ya yakın görüyor mu görüyor Kizaru da adamı övüyor onun da onayladığı bir isim bunlar benim için yeterli.Kaku bile 2 seraphimle dövüşürken o hale düşmüş Lucci dimdik ayakta.Luffy g4 açarken yan tarafta uyanış açtırmıyor Lucci’ye Oda bu bile birşeyler anlatmalı ama nerede.Ben daha yazmıyorum gidin two piece okuyun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık