Zoro da joyboyun sağ kolu ryuma.Aman allahım. Daha kötüsü olmaz dedikçe oluyor.
Zoro da joyboyun sağ kolu ryuma.Aman allahım. Daha kötüsü olmaz dedikçe oluyor.
Kizaru robotlar gibi lazer atıyor, sengoku buddha nin avuç içi tekniğini kullanıyor sumo ile alakası yok. Birisi bin yıllık dövüş tekniği,sumo ona göre daha yeni. Lazer atma en yeni goda moda yok ortada.Az önce fark ettiğim bir şey ile ilk defa ufaktan bir Godaaa diye bağırasım geldi
Sentomaru'nun hocası Kizaru, Sentomaru sumo dövüş stilinde avuç içi ile savaşan bir tekniğe sahip
Kizaru'da aynı şekilde Luffy'e karşı saldırılarını bloklarken avuç içi açık
Sengoku Kizaru'nun hocası ve adam dümdüz sumo gibi dövüşüyor ve Luffy gibi tanrı meyvesine sahip, Kizaru'nun Luffy'nin g5'inden o kadar da etkileneceğini sanmıyorum o yüzden
Kizaru'nun şu noktadaki ana karakterimizi rezil rüsva edeceğini sanmıyorum (olsa inanılmaz olur tabi) ama tersi de olmayacak. G5 ile Luffy'nin Kizaru'yu rezil edeceğine inanan yonkofan abilere çok da umutlanıp şu bir hafta boyunca yükselmemelerini tavsiye ederim
Filde denize karşı dayanacak güç enerji nereden geliyor açıklanırsa olur gibi.Birileri yazdı mı bilmiyorum ama Reddit'te bir arkadaş Luffy'nin eski Joyboy , Zou'nun eski Chopper , Robotun ise eski Franky olduğunu yazmış.
Şakasına yazmıştım millet ışıktan gözü parlayınca kolunu siper ettiği için tekme atıyor sürekli kizaruya diye ama gerçek çıktı Sentonun dövüş stili resmen bunun üzerine gelişmişKizaru robotlar gibi lazer atıyor, sengoku buddha nin avuç içi tekniğini kullanıyor sumo ile alakası yok. Birisi bin yıllık dövüş tekniği,sumo ona göre daha yeni. Lazer atma en yeni goda moda yok ortada.
3 yıl falan, benimki yıl hesabından çok bölüm hesabı olmalı tabii.Sen kaç senedir günceli takip ediyorsun ki?