Alpamis: luffy fanı olduğum güne lanet olsun gibisinden uzunca bir şey yazmış.
Roger haki ile Korsanlar Kralı oldu. Oda'nın ne bok çizdiği belli değil. Nabza, dövüşe ve karakterlere göre şerbet.Yine diyorum bu meyveye sahip olduğun sürece kral hakiye gram ihtiyacın yok. Bir magma yumruğuyla uzuv alabiliyorken yemişim kral hakili yumrukları. Tek bir magma yumrukla verdiği hasarın haddi hesabı yok. Kalıcı hasar bir de. Kral hakiyle kan alırsın. Magma yumruğuyla uzuv alırsın.
Adam resmen bu kölede karşılık verecek beyin yoktur deyip açık vererek saldırmış çok iyiŞu Sakazuki tarzı dövüşen bir karakter farklı anime ve mangalarda varsa haber edin.Ben bulamadım yani.Böyle bir dövüş stili olan karakteri izlemesi çok zevkli geliyor bana.
Adam yenmek için değil uzuv koparmak için dövüşüyor.Bu tarz çoğu Seinende yoktur.
Joy boy muhtemelen devdi. Tayfasındaki herkes de devdi. Zunesha aslında zoan yemiş birisi. Dev olduğu için kocaman bir fil oldu gibi bir şey çıkacak muhtemelen. Elbafta öğreniriz.Birileri yazdı mı bilmiyorum ama Reddit'te bir arkadaş Luffy'nin eski Joyboy , Zou'nun eski Chopper , Robotun ise eski Franky olduğunu yazmış.
Aman allahım. Daha kötüsü olmaz dedikçe oluyor.Birileri yazdı mı bilmiyorum ama Reddit'te bir arkadaş Luffy'nin eski Joyboy , Zou'nun eski Chopper , Robotun ise eski Franky olduğunu yazmış.
Birileri yazdı mı bilmiyorum ama Reddit'te bir arkadaş Luffy'nin eski Joyboy , Zou'nun eski Chopper , Robotun ise eski Franky olduğunu yazmış.