Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Kuma'nın olayı Imu'ya bağlanacak gibi, Vegapunk'ın yaptığı şu ada yok eden silaha gidiyor bile olabilir
 
Luffy nin, Kizaruyu tutmasının sonu sanki Ben Backman olayına benzeyecek gibi. Kizaru, Luffy kendisini sırf tutsun diye tutturmuş gibi sanki.
 
Amirallerin imparator seviyesi olduğunu kanıtlayan bir performans yok henüz ortada.. Amiraller her zaman için hem hikaye hem de feat olarak sağ koldan daha çok İmparatora yakın olduğunu gösteriyordu. Şuan mesela şu Amiraller üç Milyarlık adamlar mı üç buçuk mu dört mü.. zaten Buggy tüm amiraller 3 milyar kelle ödülü biçti. Amiraller = Sağ kolu savunan insan sayısı da bir elin parmağını geçmez. O yüzden Kizaru için henüz erken 3 Milyarlık adamdan ne bekleniyorsa onu yapıyor fazlası var mı görücez..
 
Kizaru nun lazeri çeliği eritiyor. O çelik ki gura-gura ya dayanan cinsten. Bakalım pek sevgili çizer bunu kullanacak mı. İkidir hız güçtür diyor da ışımanın ısısını kullanmadı,beklemedeyiz...
 
O değil de şaka maka Nika baya baya yonkou meyvesi yani. Sınırsız bir güç veriyor bir süreliğine. Anormal bir şey. Serideki en güçlü dönüşüm gerçekten de. Buna eş bir power up varsa o da kral haki eklenen bir kara kılıçtır anca.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık