Aynen reis, sakazuki sahiplerine karşı itaatkar bir şovda bulundu, kizaru ise bebek rolünde müthişti.
Sıkılmadın mı artık? Sakazuki ile Kuma'nın mücadelesinden bahsediyorum işte.
Aynen reis, sakazuki sahiplerine karşı itaatkar bir şovda bulundu, kizaru ise bebek rolünde müthişti.
Bölümde davul sesiyle robotun uyandığını gösteren hiçbir belirti yok. Neye göre davul sesiyle uyandı demişler robot için?
Kuzan'daki fiziksel güç çoğu Yonko'da yok. Adamın yumrukları Garp ile yarışıyor.Luffy Kaido dövüşünü, Shanks'ı, çaptan düşmüş haliyle de olsa Garp'ı vs gördükten sonra gerçekten ne Akainu ne Kizaru ne de Kuzan sarmadı. Logia güçleri bir yere kadar. Dragon'a rakip olacaksa en azından Akainu'da h.haki çıkmalı.
Bilmiyorum japoncam yok. Orjinal çeviri de davul sesleri Latince harflerle yazılıyor diye anlıyordum.Bunlar davul sesi efekti değil mi, öyleyse bağlantısı açık. Davul sesi değilse bağlantı yok demektir.
Sadece meyveler dediğim yeri göster ben de bana katılmayayım dostum. Haki bu serideki bütün azman karakterlerin buluştuğu nokta. Kuzan'ın Garp'la sidik yarıştıracak bir fiziksel niteliği yok Garp'ın tedrisatından geçmiş teknik öğrenmiş. Bunu tutup un çuvalı gibi fırlatan Garp tepki veremeyeceği hızda yere çalan gene Garp. Sanırsın Kuzan Garp + buz meyvesi. Kaido karşılamıyor yiyor Kizaru blokluyor blokladığı saldırı kıçı kırık snakeman atakları sahnede h.haki eklendiğine dair en ufak belirti yok Kizaru'dan öte savunma kimsede yok çekiyorsun. Amiral överken esnaf stili ürün gazlıyorsun. Hiçbiri şu ana kadar gösterdikleriyle serinin zirve güçlerinden biri olarak adlandıracağım çapta değil şu an. Haki şovlar gelirse bakarız.Kuzan'daki fiziksel güç çoğu Yonko'da yok. Adamın yumrukları Garp ile yarışıyor.
Kizaru'nun eliyle, diziyle durduğu saldırlara Kaido bile yamuldu. Adam gerçekten savunma hakisinde zirve çıktı.
Amirallere sadece meyve demek 2010 yılına uygun reis. Bu fikrine katılmıyorum.
Peki Garp nasıl yenildi sence? Kuzan çok da ileriye gitmeden yenmiş Garp'ı. O adadaki diğer kişiler Garp'ı indirecek saldırıya sahip değil. Kuzan yeri gelince vites artırıp yenmiş işte.Sadece meyveler dediğim yeri göster ben de bana katılmayayım dostum. Haki bu serideki bütün azman karakterlerin buluştuğu nokta. Kuzan'ın Garp'la sidik yarıştıracak bir fiziksel niteliği yok Garp'ın tedrisatından geçmiş teknik öğrenmiş. Bunu tutup un çuvalı gibi fırlatan Garp tepki veremeyeceği hızda yere çalan gene Garp. Sanırsın Kuzan Garp + buz meyvesi. Kaido karşılamıyor yiyor Kizaru blokluyor blokladığı saldırı kıçı kırık snakeman atakları sahnede h.haki eklendiğine dair en ufak belirti yok Kizaru'dan öte savunma kimsede yok çekiyorsun. Amiral överken esnaf stili ürün gazlıyorsun. Hiçbiri şu ana kadar gösterdikleriyle serinin zirve güçlerinden biri olarak adlandıracağım çapta değil şu an. Haki şovlar gelirse bakarız.