Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okuduğum teorilerden birinde Shanks MF de Kaidonun önünü kesmişti. Kaidonun MF ye gitme amacı Ace'in Joy Boy olma ihtimali yüzünden olduğunu yazıyordu . Ace zamanında adayı basmıştı ve Kaido bunu biliyordu . Shanks Joy Boy'un Ace olmadığını ve Joy Boy'un başka birisi olduğunu söyleyip vazgeçirmeye çalıştığı gibi bişiler yazıyordu . Kaido adada kalması için bir sebebi olduğunu söylemişti o sebep Joy Boy'u beklemesi olduğu kesin sayılır gibi bir çok bilgi bu arc sonu yapılan bir konuşmada çıkar. Shanks kumarbazı bir çok olayı bir örümcek gibi tek tek birleştirdi belli bir amacı var , belli bir mentalitesi var. Korsanlar kralı olmak istese oda biliyor kitabelerin ne işe yaradığını ama zaten sonuçta oraya gitmesi gereken asıl kişi Joy Boy olduğu için böyle bir amacı yok. Bir sonraki arc en büyük savaş başlayacak gibi bişi deniyordu bu savaş ikinci bir Ace vakası olacaktır. Pek çok kişi hükümet neden önlem almadı biliyordu bunları demiş ama düşününce hükümet kendine tehtid olan bişiyi göz göre göre tüm gücü ile kaldıramaz öyle amiral yolla yok et gibi bir mantık olsa Cp'ler neden olsun. Burada hükümetin denizcilerden bile saklaması gereken olaylar var. Yoksa hükümetin en büyük düşmanı yine denizciler olurdu
 
absürt olacak ama shanks tilkisi gomu gomu no mi ile joy boy un meyvesini birleştirmiş olabilir mi? yani ne biliyim kara sakal iki meyveye sahip oldu bünyesinde iki meyveyi birleştirdi. shanks da böyle bir şeye kalkışıp sonra da yaşlılara gidip ötmüştür ve yaşlılar da olayı bu şekilde sonradan öğrenip yeni yeni atraksiyon göstermiş olabilirler.
 
Gorosei, ismi gizlenen meyvenin gomu gomu diye bilinen meyve olduğunu yeni anlamış olabilir mi? Hani G4 görülmeye başladıktan sonra, buna dair bilgi yayılmış ve lastiğin davranışının dışında etkiler görüldüğü söylenmiştir. Bu yüzden şüphelenmişlerdir. Shanks nasıl bir rol oynadı, o belli değil ama alakalı olabilir. Ya da Dof'un da bu konuda bir parmağı olabilir. O da G4 Luffy'nin fiziksel özelliklerine şaşırmıştı. Özellikle Dof ve Kaido, Cracker ve Kata'ya göre bu duruma daha bir anlam veremez haldeydiler.
 
Doğruluğundan emin değilim ama bi portekizliden aldım. Hatta hiç okumadım direk buraya attım haberiniz olsun çevirisinde bi saçmalık varsa söyleyin kaldırırırm.

Bunu yazan portekizli çok anime izlemiş 😂 Son spoiler görselinin son cümlesine kadar okudum, ve o kadar saçmalığa rağmen beni asıl gümleten o son cümle oldu😂
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık