Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy kaidoyu yenemedi. Bu kesin. Bundan sonra da yenecek kişi luffy değil joyboy. Adamı indirmek için 800 yıl önceden adam getirdi oda.
 
Benim anlamadığım konu şu kizaru hasır şapka tayfasının peşine düşmedimi kuzan çıkmadımı karşılarına siz nasıl peşine düşmesini bekliyorsunuzki daha akauni gidip alsın luffyleri kizaru ve kuzan zaten karşılarına 2 amiral çıktı daha ne olmalı :)
 
Bunca temel varken (gomu gomu no demesinin klasikleşmesi, lastik çocuk olarak tanıtılması, basit meyve olarak tanıtılması vs) luffynin meyvesinin başka meyve çıkacağını düşünmüyorum.
Bu son sahne uyanıştır bence. Yalnız uyanışta maymun kral vs gibi bir forma dönüşebilir mi acaba?
 
Benim üçüncü senaryom Shanks'ın dost olduğu ve hakkında konuştuğu kişinin buna rağmen Luffy olduğu yönünde.
Shanks'ın düşman olacağını düşünmemekle birlikte kesinlikle Luffy'le ilgili konuştuğunu düşünüyorum. Bana kalırsa "herkesi içine alacak son savaş"ın düzenlemeleri için orada bulundu. Beyazsakal'ın korkuyorsunuz dediği savaş için yani.
Malum olduğu üzere Sabo'nun başına bir şeyler geldi ve biz bunların hiç birini bilmiyoruz. Shanks eğer ki Sabo da Ace gibi yakalandı ve idam edilecekse Beyazsakal'a gittiği gibi bunu durdurmak üzere gidip karşılarına alacağı düşmanın yalnızca devrimciler değil Luffy olduğunu da ilan etmiştir. Bu noktada meyve ile ilgili bilgileri de verip göz dağı vermiş olabilir.
Hee niye bu kadar boş boğazlık yapıyor ben de bir türlü emin olamıyorum fakat One piece ile ilgili olduğunu iddia edebilirim ama ıspatlayamam :D
Ben belli bir noktada Luffy'nin yakalanıp idam edileceğini bekliyordum aslında. Eğer ki Cp0 Luffy'i öldürmek yerine tutuklama görevi alsaydı, Sabo ile birlikte idam edilmeleri ve kurtarılmaları bence çok daha epik olabilirdi. Tabi ki bu bir fantazi.
Shanksın gorosei'yi Luffy ile korkutmaya gittiğini hiç sanmıyorum neticede Luffy o zamanlar henüz sağ kol bile değildi, belki wano sonrası yonko olmuş Luffy için konuşuyor olsak tutarlı olabilir ama henüz güçlenmemiş Luffy için gidip "bu da size düşman olur" derse kimseyi korkutamadığı gibi birde Luffy'i hedef tahtasına koymuş olur.

Shanks'ın yaptığı konuşmanın senaryodaki yerini henüz görmediğimiz için hakkında konuştuğu adamın da senaryoda rolünü tamamlamamış biri olması lazım, bu saatten sonra artık seride etkin rol oynayacak kaç kişi kaldı ki zaten? Bir bağlantı yok ama farzı misal Dragon hakkın konuştu, bunun hikayede etkisi ne olabilir ki? Dragon zaten potansiyelli ve güçlü bir adam olarak görülüyor, hikayede yapacağı şey az çok belli, Dragon kendinden beklendiği kadar etkili olacak ve rolünü tamamlayacak, hiç beklenmeyen ekstra bir durumla karşımıza çıkıp fazlasını yapmayacak. Dragon öylesine bir örnekti, demek istediğim Shanksın konuştuğu kişinin güçten ziyade daha özel bir durumu olması gerektiği. Bu zamana kadar ana karakter olması sebebiyle Luffy yada başkötü olması sebebiyle Karasakalla ilgili bir şeyler çıkacak diyordum ama bu meyve muhabbeti çıktığından beridir meyve sahibi kimse onun hakkında konuştuğunu düşünmeye başladım.

Meyve Luffy'nin desek ve Shanks Luffy hakkında konuştu desek, seninde dediğin senaryo olabilir ama bence çok yavan olur, ortada çok büyük bir olay var aslında, şimdi bu senaryo açısından potansiyeli büyük olan konuşma "Shanks Luffy'e abilik yapmak için gitti konuştu" diye açıklansa harbi yazık olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık