Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Momonosuke wants everyone to continue fight and he asks for help from Zunesha. Kaido start to fight with samurais and other attackers.
- Several places shown; including Hiyori, Denjiro, Zoro, Sanji.
- Five Elders talking about Joy Boy and dangerous Devil Fruit.
- Kaido defeats most of his opponents and preparing to use slash attack to kill them.
- Right before attack, a different looking Luffy intercepts and stop him. In exact same time Five Elders says Devil Fruit's name and meaning.

- Momonosuke herkesten savaşmaya devam etmesini istemiş, aynı zamanda Zunesha'dan da yardım istemiş. Bunun üzerine herkes Kaido'ya dalmış.
- Hiyori, Denjiro, Zoro, Sanji dahil olmak üzere birçok yer gösterilmiş.
- Beş Kadim Joy Boy ve Şeytan Meyvesi hakkında konuşuyormuş.
- Kaido kendisine dalanların çoğunu yıkmış ve kesme saldırısı atarak hepsini öldürmeye hazırlanmış.
- Tam saldıracağı sırada farklı bir görünüme sahip olan bir Luffy araya girip onu durdurmuş. Tam bu esnada Beş Kadim, Şeytan Meyvesi'nin adını ve anlamını açıklamış.
 
Luffy kalkar belki meyve uyanışını da görürüz ama meyveyle ilgili her şeyin açıklanacağını sanmıyorum, isminin neden gizlendiği mesela. Luffy gözükürse bile bölüm sonunda gözükür tahminimce.
 
Son düzenleme:
Evet şimdi bu malların neden uzun zaman önce Luffy'nin peşine amiralleri takıp öldürmeye çalışmadığını öğreneceğiz. Ağır geri zekalı olmalılar meyve muhabbetini yeni öğrenmemişlerse.
Gorosei meyvenin uyandığından bahsediyor. Onlar bahsettikten sonra luffy eriyor. Gorosei geleceği mi görüyor ? Muhtemelen meyce luffninki değil. Ben velet kızın kibidangosu olduğunu düşünüyorum. Wano dünyaya kapalı. Kızdan haberleri yok. Uyanmış hali insanları da kontrol edebiliyorsa dünyanın en büyük antik silahı olur. Düşünsene amirallere yedir meyveyi senin emrine girsinler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık