Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bu meyveyi 800 yıldır kimse uyandıramadığı için uyanış açabilmesini beklemiyor olabilirler.
Muhtemelen d. İsimli, luffy ve roger gibi karaktere (eksik akıllı, inatçı vs vs gibi) sahip birinin hem meyve hemde hasır şapkayı elde etmesi sonucu uyanıyor meyve, yoksa boşu boşuna roger şapkayı shanksa emanet etmezdi shanks meyveyi bulup denizcilerden çalmazdı. Roger da meyveyi bulamadığı için aramayada ömrü olmadığı için başaramadı sanırım, ayrıca şapkayı verirkendi yanlış hatırlamıyırsam shanksa birşeylerde fısıldamıştı belki meyve ve d. muhabbetidir. Hem d. Hem bu karakter hem meyve hem hasır şapkanın 800 yılda aynı kişide buluşmamış olması yüksek ihtimal. Son adaya varan roger olayı çözmüş sadece diğerleri bilmediğinden kimse böyle bir amaca sahip olmamış olabilir.
 
Bence bu meyveyi 800 yıldır kimse uyandıramadığı için uyanış açabilmesini beklemiyor olabilirler.
Hiç kimse açamamış olsa bile risk bu kadar büyükse önlem alırsın. Hem de bu meyveyi biri uyandıracaksa o insan Luffy olur. Luffy'nin potansiyelinin farkına varmamış olmaları imkansız gözlerinin önünde 17 yaşında savaş bastı bu çocuk. Luffy'nin yapmadığı icraat kalmadı öyle bir beklentiye girme lüksleri yok.
 
Shanksın gorosei'yi Luffy ile korkutmaya gittiğini hiç sanmıyorum neticede Luffy o zamanlar henüz sağ kol bile değildi, belki wano sonrası yonko olmuş Luffy için konuşuyor olsak tutarlı olabilir ama henüz güçlenmemiş Luffy için gidip "bu da size düşman olur" derse kimseyi korkutamadığı gibi birde Luffy'i hedef tahtasına koymuş olur.
Shanks zaten Luffy 5.İmparator ilan edildikten sonra yola çıktı diye hatırımda kalmış. Ayrıca Shanks eğer ki düşmansa Rayleigh, Crocus hatta Roger'ın da düşman olmasını beklerim :D
Shanks'ın politik tavırlarını hiç bir korsanda olmadığı kadar etkin bir şekilde kullandığını biliyoruz. Sürekli bir strateji yürüttüğü aşikar. Hikayenin ilk dakikasından son dakikasına kadar belirleyici bir yönelimi var. Bu noktada benim düşüncem Sabo'nun yakalanışı, Karasakal'ın "onu kimseye bırakmam" diyerek Mera Mera no mi yi almak adına harekete geçirmiş olabilir. Yani Sabo'nun idamı Devrimciler, Karasakal Korsanları ve Hasır Şapka Korsanları ve Filosunu harekete geçirebilir. Dünya beşlisi konuşmasında gelecek için büyük tehlike olarak Luffy'i bu yüzden görüyor olabilir. Bu noktada uyanış meselesi Mera Mera için mi yoksa Gomu Gomu için mi? Ben Luffy den yana kullanıyorum oyumu.
Her halükarda Shanks bütün bunların One Piece serüveninde Luffy'nin bulaşmasını istemeyeceği veya Luffy için erken bir karşılaşma olacağını düşündüğünden Dünya beşlisini Luffy'nin meyve gücü ile ilgili ve aynı zamanda Joy Boy ile ilgili uyarıp yapacaklarından vaz geçirmek istemiş olabilir. Ayrıca meyveyi daha önce WhoisWho'dan bilinçli şekilde çalmış Shanks'ın onun lastik meyvesi olmadığını bildiğini düşünüyorum.
Bu noktada çok fazla olasılıklar zincirini birbirine bağladığımdan bu şekilde bir sonuç ortaya çıkmayacaksa da Shanks'ın şu ana kadar ki hareketlerinden yapabileceği şeyleri kestirebilmek mümkün diye düşünüyorum.
 
Meyveyi uyandırsa ne olacak? Her yeri lastik mi yapacak? Açıkçası dresresoda gördüğümüzden başka meyve uyanış türü yoksa lastik meyvesinin uyanışı beni cezbetmiyor. Yani her yeri lastik yapsa ne getirisi olacak ki?
 
Meyveyi uyandırsa ne olacak? Her yeri lastik mi yapacak? Açıkçası dresresoda gördüğümüzden başka meyve uyanış türü yoksa lastik meyvesinin uyanışı beni cezbetmiyor. Yani her yeri lastik yapsa ne getirisi olacak ki?
Akışkan lastik olacak muhtemelen. Erimiş şekil değiştirebilen. Mesela parmağını uzatıp sivri diken yapabilir. Kendini devasa büyütebilir. Logia savunması yapabilir. Katakuri gibi olacak yani. Ama mochi yerine lastik. Bu arada kaido marcoyu öyle kolay geçemez. Gerçi sınırına ulaşmışsa bilemem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık