İnan hiç okumadımBunu yazan portekizli çok anime izlemiş Son spoiler görselinin son cümlesine kadar okudum, ve o kadar saçmalığa rağmen beni asıl gümleten o son cümle oldu
İnan hiç okumadımBunu yazan portekizli çok anime izlemiş Son spoiler görselinin son cümlesine kadar okudum, ve o kadar saçmalığa rağmen beni asıl gümleten o son cümle oldu
Adam o kadar çok seviyor ki akainuyu , sırf akainu'ya benziyor diye bunta sugawara'nın bütün filmlerini izlemiş bile olabilir.Amiraller gerçekte olsa Sensey'e biat ederlerdi.Hayatımda böyle bir kendini adamışlık görmedim ben.Pencereden sinek girse Saka'ya yazıyor.
Çünkü Shanks’tan öğrendiler.Evet şimdi bu malların neden uzun zaman önce Luffy'nin peşine amiralleri takıp öldürmeye çalışmadığını öğreneceğiz. Ağır geri zekalı olmalılar meyve muhabbetini yeni öğrenmemişlerse.
Olmamış, I tried going easy nedir ya adam 4 kere yenildi.Doğruluğundan emin değilim ama bi portekizliden aldım. Hatta hiç okumadım direk buraya attım haberiniz olsun çevirisinde bi saçmalık varsa söyleyin kaldırırırm.
Bunların hepsi BM havadayken mi oluyor orasını anlamadım Bombanın enerjisini kendini iyileştirmek için kullanmış sonra luffy yeni gücüyle BM'nin o topladığı enerjiyi yok etmiş sanırım. Uzay meyvesi de baya fantastik duruyor. Bu spoiler doğru çıkarsa ortalık memeden geçilmez.Doğruluğundan emin değilim ama bi portekizliden aldım. Hatta hiç okumadım direk buraya attım haberiniz olsun çevirisinde bi saçmalık varsa söyleyin kaldırırırm.
Kaynakları sağlam olanlar söylüyor, onlar da doğru çıkıyor. Ben normalde açmam bu konuyu, ama istek çok olduğu için açıyorum. O yüzden burada "çıkmaz", "kesin sahtedir", "doğru değildir" gibi şeyler yazılması komik oluyor. Bu kadar rahatsız olunuyorsa bundan, öngörüş konusu açmayalım artık. En iyisi o olacak.şu spoilerları veren kimse hiç bi zaman inandırıcı gelmedi bana.
En iyisini sen bilirsin ama ön görüş konusu bölüm olmadan önceokumak konuşmak güzel oluyor.Kaynakları sağlam olanlar söylüyor, onlar da doğru çıkıyor. Ben normalde açmam bu konuyu, ama istek çok olduğu için açıyorum. O yüzden burada "çıkmaz", "kesin sahtedir", "doğru değildir" gibi şeyler yazılması komik oluyor. Bu kadar rahatsız olunuyorsa bundan, öngörüş konusu açmayalım artık. En iyisi o olacak.