Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gorosei o bölümde sanki o meyveden yeni haber oluyormuş gibi tepki veriyorlardı. Gomu gomu olsa Enies Lobby'den beri önlemini almaları lazımdı. Luffy'nin meyve çıkarsa buna nasıl kılıf uyduracak merak ediyorum.?
 
Adam %99'a kadar özel meyve Luffy'de diye gösteriyor. Son dakika tersi çıkmasını bekliyoruz. Eğer Luffy'nin meyvesi özelse ve bugüne kadar aksiyon alınmamışsa, Dünya Hükümeti denen oluşum anaokulu kreşinden hallice çıkar.
Luffynin meyveyi uyandirabilecegine inanmamış olabilirler...... Marindordan sonrada sürekli ve abartı şekilde ödülleri arttı zaten...

Yada Oda ya tüm bu fikirler 2 yıllık aradan sonra geldi
 
Luffynin meyveyi uyandirabilecegine inanmamış olabilirler...... Marindordan sonrada sürekli ve abartı şekilde ödülleri arttı zaten...

Yada Oda ya tüm bu fikirler 2 yıllık aradan sonra geldi

D soyundan olan herkes bir şekilde uç işler yapıyor seride. Roger, Garp, Dragon, Teach... Bunu gören insan bir başka D'nin meyve uyandıramayacağına ihtimal veriyorsa aklından şüphe ederim.
 
Cidden istemiyorum ama seç beğen al durumu
Dış balon sesi ''öldü'' demeseydi hadi enerji buldu hakisi doldu derdik de olay tek düze. Ölüden meyve uyanış açarak dirilmesi biraz şey kaçtı... Umarım yanılırız...
Öldü diyen kaido ama luffy yenildi kaybetti dendi sadece luffy sesini duyamamak hissedememk bayılmasından dolayı zaten
 
Tam bu esnada Beş Kadim, Şeytan Meyvesi'nin adını ve anlamını açıklamış.

Spoilerda böyle diyor ama bölümde Gorusei tam gerçek ismi açıklayacakken çaycı Hüseyinin çaylaar diye odaya girmesiyle yine isim açiklanmaz. :)

Meyvenin adı reçine çıksa isim değiştirmezler. Nika nika no mi gibi bir şey cıkacak. Zafer zafer meyvesi. Yiyen zafer kazanıyor. Bu da meyvenin bal gücü vermesinden geliyor. Karakter hem bal kullanıyor hem de şans anlamında ballı oluyor.

Bir de şu mevzu var. Meyve eğer JoyBoy karakteri veriyorsa, Luffy adlı çocuğun meyvesiz karakteri neydi acaba? Ömrü boyunca manipule edilmiş kişiliği bilinmeyen bir çocuk olabilir Luffy. O özgürluk ada kurtarmalar partiler hepsi JoyBoya bağlanıyor, ee JoyBoy da meyveye bağlanıyor, Luffy bu işin neresinde. :)
 
Bu özel meyve kiminse Shanks'ın hakkında konuştuğu korsan da o dur. Yani ya meyve Luffy'nin çıkmayacak ve o şekilde ters köşe yicez, yada Shanks antagonist çıkacak ve o şekilde tarihin en büyük ters köşelerinden birini yicez. Bu dediğim iki senaryo harici üçüncü bir senaryo çıkma ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum.

Maalesef Oda bize güzel bir villian Shanks senaryosu izletmez, onun yerine basar Luffy'e torpili, uyandırır JoyBoy'u ve batırır 25 yıllık seriyi.. O yüzden JoyBoy reenkarnesine ve reçine meyvesine hazır olun arkadaşlar.
Benim üçüncü senaryom Shanks'ın dost olduğu ve hakkında konuştuğu kişinin buna rağmen Luffy olduğu yönünde.
Shanks'ın düşman olacağını düşünmemekle birlikte kesinlikle Luffy'le ilgili konuştuğunu düşünüyorum. Bana kalırsa "herkesi içine alacak son savaş"ın düzenlemeleri için orada bulundu. Beyazsakal'ın korkuyorsunuz dediği savaş için yani.
Malum olduğu üzere Sabo'nun başına bir şeyler geldi ve biz bunların hiç birini bilmiyoruz. Shanks eğer ki Sabo da Ace gibi yakalandı ve idam edilecekse Beyazsakal'a gittiği gibi bunu durdurmak üzere gidip karşılarına alacağı düşmanın yalnızca devrimciler değil Luffy olduğunu da ilan etmiştir. Bu noktada meyve ile ilgili bilgileri de verip göz dağı vermiş olabilir.
Hee niye bu kadar boş boğazlık yapıyor ben de bir türlü emin olamıyorum fakat One piece ile ilgili olduğunu iddia edebilirim ama ıspatlayamam :D
Ben belli bir noktada Luffy'nin yakalanıp idam edileceğini bekliyordum aslında. Eğer ki Cp0 Luffy'i öldürmek yerine tutuklama görevi alsaydı, Sabo ile birlikte idam edilmeleri ve kurtarılmaları bence çok daha epik olabilirdi. Tabi ki bu bir fantazi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık