O yüzden mi iki mesajınızdan biri Luffy? Şimdi anlaşıldı mesele.Dof çok büyük adam zamanında canınızı çok acıtmış belli oluyor.
O yüzden mi iki mesajınızdan biri Luffy? Şimdi anlaşıldı mesele.Dof çok büyük adam zamanında canınızı çok acıtmış belli oluyor.
Kim dedi? Ben hep aksini savundum ahaha. Adamın bilinci bile kapanmadı.3 5 saniyeden fazla sanki. Bu forumda senelerce Akainuya 2 yedi dendi, o Aka da yonkoya shichilere dalmıştı. Ah ah mazi
sen adamın dibisin çünkü. akainu seven adam gibi adam. seni hariç tutuyorumKim dedi? Ben hep aksini savundum ahaha. Adamın bilinci bile kapanmadı.
Onu diyenlerin çoğunluğu Zoro fanıdır sen yanlış gelmişsin.sen adamın dibisin çünkü. akainu seven adam gibi adam. seni hariç tutuyorum
sen oden de seviyorsun. seninki istisna luffycilik.Onu diyenlerin çoğunluğu Zoro fanıdır sen yanlış gelmişsin.
Akainu yer altında baya kalmıştı. O yokken teach geldi konuştu, wb’yle dövüştü, wb konuşma yapıp öldü. Teach meyveyi çalıp ortalığı karıştırdı, wb tayfası savaş alanından çıkmak için kaçmaya başladı falan. 2 yemedi ama düşerken pek de karşılık verebilecek halde değildi. Uyanık olduğu halde ayağa kalkamıyordu.3 5 saniyeden fazla sanki. Bu forumda senelerce Akainuya 2 yedi dendi, o Aka da yonkoya shichilere dalmıştı. Ah ah mazi
Sağ kolları dahil ediyorsan yazık sana ey Raydennn!Gördüğümüz komutanların birisi bile şunu yapabilsin dişimi kırdığım videoyu çeker şuraya atarım.Uçan var mı vardır da sen de yerden yayan gidiyorsun be tiksav.
Ben de bu sebeple kararsız kaldım. Queen ve King’den güçlü görünüyor ama bi kata havası da veremedi. Galiba sağ kol seviyesi ama ben sağ kol üstüne oy attım King’den dolayı.Katakuri kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum. Muhtemelen ikinci komutan ayarı.
Aslında Queenin Bigmom karşısında ki duruşuna da baktığımızda ondan güçlü gibi de duruyor Yamato.
Tam karar veremedim.