Yamato, amirallerin ensesindedir.
Bu konuda iddiaya girip tutmayanlara da selam olsun.
Yüzümüzü kara çıkarmadı tokatçı yamatocumYamato, amirallerin ensesindedir.
Yamatonun seviyesi konusu > Mihawkın seviyesi konusu.Kaido'nun kızıyla savaşırken diğerlerine vurduğu gibi vurmadığını, anlamamak için direnmek gerekiyor.
Novalardan daha güçlü değildir.
Durdurulamayan, ancak kapatılarak dizginlenebilen konudan bahasediyoruz.Yamatonun seviyesi konusu > Mihawkın seviyesi konusu.
Mmm yumuşak nasıl söylerim... mülteci gibi çoğalıyordu maşallah.Durdurulamayan, ancak kapatılarak dizginlenebilen konudan bahasediyoruz.
Bu büyüklük nereden geliyor?Yamatonun seviyesi konusu > Mihawkın seviyesi konusu.
Sopası daha büyük.Bu büyüklük nereden geliyor?
Marco, katakuri ve gelecek gören luffy. Bu karakterlerden herhangi biri meyvesini kullanmadan f6 tekleyebilir mi?Millet gene gaza gelmiş utanmasalar Kaido ile denk diyecekler. O sahnelerin bana kalırsa hiç bir değeri yok.Oda'nın gazlama sahnelerinden biri. Kaido ile çarpışabilecek biri en sağ kol seviyesinde olmalı ama Yamayı bu kadar güçlüyse Sasaki'yi tekler geçerdi ya da Ulti ile dövüştüğünde teklerdi. (Arkadan saldırması nı kastetmiyorum)
İlla ki bu karakterleri yenerdi ama kolay olmayacağı belli. İlla bir seviye belirteceksek g4 kullanmayan Luffy ile denk giderdi muhtemelen ilk karşılaştığı zaman.
Bir de bunun üstüne meyve gücü eklenince Yc2 seviyesi diyebiliriz.
Sağ kol seviyesi karakterlerin bir hakide çok üst düzey olduklarını düşünüyorum o yüzden Yamato bunu karşılamıyor.