Sırf böyle durumlar için zamanınd birinin dişini kırıp videoya almıştım zaten, hazırlıklıyım. :/Fandas bu Oda'ya yine de güven olmaz. Dişine değmez bu adam için.
Sırf böyle durumlar için zamanınd birinin dişini kırıp videoya almıştım zaten, hazırlıklıyım. :/Fandas bu Oda'ya yine de güven olmaz. Dişine değmez bu adam için.
Dof'a tek atar yahu Yamato.Seviyesi sürekli değişiyor durduramıyoruz. Şu anki seviyesi ise Kata üstü,Dof altı gibi.
Şansını zorluyor o zamanSeviyesi sürekli değişiyor durduramıyoruz. Şu anki seviyesi ise Kata üstü,Dof altı gibi.
Zoro fiziksel olarak inanılmaz güçlü akıl işi değilYa bırak şimdi bahaneleri, düşmüş mü düşmüş ben ona bakarım.
Şansını zorluyor o zaman
Zoro fiziksel olarak inanılmaz güçlü akıl işi değil
Konuyu dağıtmak istemem ama mesajın bir komik tarafı da Dof'un Kata'dan güçlü olması.Dof'a tek atar yahu Yamato.
Dayanması dersen Marco reise zaman harcamak istemiyor Big Mom, Katakuri de böyle bir clash yapabilir gayet. Yamato gayet sağ kol falan edebilir de tüm komutanların üzerine koyan baya kişi çıkmış şimdiden ayrıca gösterdiğin hareket daha önceki bölümlerden o bölümlerde bu kadar uçulmamıştıGördüğümüz komutanların birisi bile şunu yapabilsin dişimi kırdığım videoyu çeker şuraya atarım.Uçan var mı vardır da sen de yerden yayan gidiyorsun be tiksav.
Sana kalırsa bütün evren Dof’a tek atıyor zaten.Dof'a tek atar yahu Yamato.
Aynen yerini bilmiyor.Şansını zorluyor o zaman
Zoro fiziksel olarak inanılmaz güçlü akıl işi değil
Güçler Dof'a tek atma üzerinden artık ölçülüyor. Luffy meyvesiz atar. Yamato'dan emin değilim meyvesiz atamaz ama meyve ile atar.Sana kalırsa bütün evren Dof’a tek atıyor zaten.
Aynen yerini bilmiyor.
Dof çok büyük adam zamanında canınızı çok acıtmış belli oluyor.Güçler Dof'a tek atma üzerinden artık ölçülüyor. Luffy meyvesiz atar. Yamato'dan emin değilim meyvesiz atamaz ama meyve ile atar.