Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yamato'nun Seviyesi

Yamato'nun Seviyesi Sizce Nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    387
Apoo’ya 2 vs 1 daldı üstünlük yok:


Drake dev yaratığı hibrit formda indirdikten sonra zoro’yu insan formunda tutuyor. Bi de ciddi dalan taraf zoroyken drake’in derdi konuşmak:



Düzgün silahı olmayan kamazo’yla uzun süre denk kılıç çarpıştırıyor:


Denjiro 720 pound’u çok rahat durduruyor:

Zoro yine ciddi dalarken denjiro sırıtarak tutuyor (tabi zoro biraz zayıf burda):

hawkins’i falan atmayacağım o da vardı.

Madem zoro’da yamato gibi yonkou bloklayacak güç vardı bunlar ne o zaman? Kaido’ya 1 vs 5 veya 1 vs 9 dalan adamlar niye zoro’yu böyle rahat tutuyor? O karakterler yamato gücündeyse niye bi Allah’ın kulu bloklamıyor bu adamı?

King’i indirdiğinde Enma farkıyla yamato ligi olabilir. Daha değil. Önce luffy sonra yamato başardı diye yonkou tutmayı küçümsemeyin hemen. Marco ruhsuz big mom’a karşı dayanmadı bu kadar. Kadın ruhlarım yok diyerek boğazladığı marco’yu bıraktı gitti.
______

Luffy’le dalga geçmişsiniz g4 açıyordu diye. 2 vs 1 dövüş başlar başlamaz birini tutup yere yapıştırmış diğerini bayıltmış 2-3 saniyede. Yaralanmadan çatıya çıkmak için de gear 4 açıyor. 2 vs 1’de 3 saniyede birini bayıltan karakterin kazanmak için g4’e ihtiyacı yok orda. İstese kafayı yerdi geri kalkıp döverdi ama ne gerek var kafa yemeye? G4 harcasın daha iyi. 2 vs 1’de bi darbe yemek de suç olmuş.

Zoro biriyle dövüşse şu 4-5 örnekteki gibi mal mal kılıç tokuşturup 5 dk boyunca açık beklerdi yine. 2 vs 1 bile apoo’yu hemen indiremeyeceğini anlayınca kenarda bekleyip sinsice dalacağına keşke ashura açsaymış. Belki apoo geri kalkmazdı hem.

Enma kullanmadığı sürece Zoro’yla kılıç tokuşturabilecek en az 15 karakter var o savaş alanında. Kaido’yla saldırı tokuşturabilecek kişiler ise big mom, luffy ve yamato.
Tabi yamato da net belli değil son bölümde balyozla uçmuş. Ama yine de iyi tuttu şimdiye kadar.

Bi isimli saldırıya her şeyini koymak veya son canına kadar etten duvar olmak var. Bi de kaido’nun sıradan saldırısına kendi sıradan saldırınla karşılık vermek var.

Eğer Kaido gerçekten ciddi dalıyorsa yamato’nun gösterdiği seviye çok farklı.
Herkes anlık şeyler yaparken, 5 vs 1 kargaşasında bişeyler başarırken yamato Kaido’nun karşısındaki tek rakip burda. Adamın tüm odak noktası Yamato. Law bu durumda kalınca yenildi hemen. Luffy de son power up’tan önce g4’süz dalınca yenildi hemen. Yamato’nun hala ayakta olması bile etkileyici. Bi de yara bırakmasını falan beklemeyin. 2 yonkou tüm gece dövüşünce bile ciddi yara almadılar. 1 vs 1 çok farklı. Açık vermez kolayca.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık