Luffy King Kong Gun vurup tek aticam demişti. Harbiden attı.Dof çok büyük adam zamanında canınızı çok acıtmış belli oluyor.
Dof da demek tek darbede yenecen ha gel de yen demişti.
Gidip yenmişti tek darbede.
Luffy King Kong Gun vurup tek aticam demişti. Harbiden attı.Dof çok büyük adam zamanında canınızı çok acıtmış belli oluyor.
Tek demişken şuraya bir şaheser bırakalım.Luffy King Kong Gun vurup tek aticam demişti. Harbiden attı.
Dof da demek tek darbede yenecen ha gel de yen demişti.
Gidip yenmişti tek darbede.
Luffy o darbeden sonra Apo'yu indirse bırak tek yedi demeyi, ibadet merkezi açarlardı lastiğe xDKillerın Zoroyu teklediğinin konuşulması kadar Apoonun Luffyi teklemesi konuşulmadı. Ah ah. Yamato amiral seviyesi yonko üstü
anlık ko kavramı çıktı piyasaya. onu da ben mi çıkardım emin değilim söylemiştim çünkü xDLuffy o darbeden sonra Apo'yu indirse bırak tek yedi demeyi, ibadet merkezi açarlardı lastiğe xD
Stark'ın mesajına bir şey yazamamışsın. Adam tek attı sana. Şimdi yine ortalık karıştırmaya çalışıyon.
O luffy için bayadır yok mu? Kata karşısında 10 kere falan oldu yeni bişey değil. Bayıldıkça kata bekliyordu.anlık ko kavramı çıktı piyasaya. onu da ben mi çıkardım emin değilim söylemiştim çünkü xD
Zoro Killer'da 2 gece baygın yattı. Kalktığında nerede olduğunu bilmiyordu.O luffy için bayadır yok mu? Kata karşısında 10 kere falan oldu yeni bişey değil. Bayıldıkça kata bekliyordu.
3-5 saniye sonra kalktı ve iyileşmeden gitti f6’lara, yonkoulara daldı. Zoro yatalak olmuştu. Tek yemekten farklıydı harbiden luffy’ninki.
@Alpamis
O benle zoro konuşmuyor
Hayatı da kendi hikayenden devam ettiriyorsun.Stark'ın mesajına bir şey yazamamışsın. Adam tek attı sana. Şimdi yine ortalık karıştırmaya çalışıyon.
3 5 saniyeden fazla sanki. Bu forumda senelerce Akainuya 2 yedi dendi, o Aka da yonkoya shichilere dalmıştı. Ah ah maziO luffy için bayadır yok mu? Kata karşısında 10 kere falan oldu yeni bişey değil. Bayıldıkça kata bekliyordu.
3-5 saniye sonra kalktı ve iyileşmeden gitti f6’lara, yonkoulara daldı. Zoro yatalak olmuştu. Tek yemekten farklıydı harbiden luffy’ninki.
@Alpamis
O benle zoro konuşmuyor