Bence de. 20 litre su içmek biraz insanlık dışı, benim günlük tüketimim maksimum 7-8 litre idman dahil.Bir damacana da içmezsin ya :/
Bence de. 20 litre su içmek biraz insanlık dışı, benim günlük tüketimim maksimum 7-8 litre idman dahil.Bir damacana da içmezsin ya :/
7-8 litre içince kaç kere işiyorsun :dBence de. 20 litre su içmek biraz insanlık dışı, benim günlük tüketimim maksimum 7-8 litre idman dahil.
Kışın sadece idmandayken 5-6 kere gerisini sen düşün. Yazın daha az7-8 litre içince kaç kere işiyorsun :d
Benim bildiğim ortalama bir insan için günlük tüketilmesi gereken miktar iki buçuk litremi neydi. Sen 8 litre ne yapıyorsun dostum böbreklere overclockmu attın sınırlarınımı test ediyorsun?Bence de. 20 litre su içmek biraz insanlık dışı, benim günlük tüketimim maksimum 7-8 litre idman dahil.
4 yetiyor bana. Zaten yediğimiz içtiğimiz şeylerden de su geliyor. Yakıldıkları vakit su ve karbondioksit açığa çıkıyor. Metabolik su deniyor.Bence de. 20 litre su içmek biraz insanlık dışı, benim günlük tüketimim maksimum 7-8 litre idman dahil.
Bence esas challenge’ı mesane yapıyor.Benim bildiğim ortalama bir insan için günlük tüketilmesi gereken miktar iki buçuk litremi neydi. Sen 8 litre ne yapıyorsun dostum böbreklere overclockmu attın sınırlarınımı test ediyorsun?
Böbreklerimde Thermaltake sıvı soğutma var XD.Benim bildiğim ortalama bir insan için günlük tüketilmesi gereken miktar iki buçuk litremi neydi. Sen 8 litre ne yapıyorsun dostum böbreklere overclockmu attın sınırlarınımı test ediyorsun?
O tiplerin çoğu gerçeklere yalan diyip tükürdüğünü yalayanlar oluyor genellikle.Ağırsağlam örnek gösterilebilir.Uzun zamandır salona gidip çiroz kalan tipler.