Hahaha yıllık üyelik alıp kaybolan üye tipi benim kesin Bir aylık boks kursunun parasını odeyip 10 gününde bırakmıstım ilgim azalıyor zamanla napayım.Spor salonu değil ama olsun.
Bu konuda okuduğum en yıkık hareket.- 3 yıl üstü body yapmasına rağmen birkaç aydır body yapıyorum bu genetik diyenler
Şöyle kuruluyorlar cümleye başta - Benim genetiğim müsait 10 milyonda 1 görülür.Salonda karşılaştığım ilginç tipler:
-Kaldırdığın ağırlığı kaldırmaya çalışan tipler
- 3 yıl üstü body yapmasına rağmen birkaç aydır body yapıyorum bu genetik diyenler
- En garip geleni ise 1 yıla yakın salona gelip iyi beslendiğini söyleyen çocuğun hiçbir değişiklik yaşamaması.
Su ve Performans ilişkisi sanılandan çok ama çok daha fazla...9)Aletleri İşgal Edenler
Aletlere oturup işleri bitmeyene kadar kalkmaz bunlar. Dönüşümlü çalışmaya karşıdırlar. Bir nevi tapuluyorlar.
14) Su Adamlar
Aquaman'in akrabalarıdır bunlar. Utanmasalar 5 kiloluk damacana getirecekler. Tamam su içmek önemli de bu kadar su içmek çok da faydalı değil.
5 litre içen adam belirli bir levelın üstünde oluyor zaten kütesinden ötürü (tuna tavus 10 litre ve üzeri içiyor antrenmanda) ben 75 kilo halim ile 5 litrenin üstünü bırak 5 litreyi zor görürüm.Su ve Performans ilişkisi sanılandan çok ama çok daha fazla...
Günde 3 litre falan içiyorum. Bazen 3,5 oluyor. Ama işte antrenmanda 1-1,5 yetiyor. Bazıları cidden abartıyor :/5 litre içen adam belirli bir levelın üstünde oluyor zaten kütesinden ötürü (tuna tavus 10 litre ve üzeri içiyor antrenmanda) ben 75 kilo halim ile 5 litrenin üstünü bırak 5 litreyi zor görürüm.
Abartı değil ya. Dehidrasyonun spor performansına etkisi öyle az buz değil, abartmıyorum %30-40 fark ediyor.Günde 3 litre falan içiyorum. Bazen 3,5 oluyor. Ama işte antrenmanda 1-1,5 yetiyor. Bazıları cidden abartıyor :/
Bir damacana da içmezsin ya :/Abartı değil ya. Dehidrasyonun spor performansına etkisi öyle az buz değil, abartmıyorum %30-40 fark ediyor.