Telefon ile kendini kameraya almak iyi oluyor iyi bir açıdan çekince yanlışlıkların varsa göze daha iyi çarpıyor ve düzeltmeye uğraşıyorsun.Emin değilim ama 13 gibi hissediyorum bazen.
Telefon ile kendini kameraya almak iyi oluyor iyi bir açıdan çekince yanlışlıkların varsa göze daha iyi çarpıyor ve düzeltmeye uğraşıyorsun.Emin değilim ama 13 gibi hissediyorum bazen.
Aynaya bakıyorum yaparken. Ama yinede biri yanımda olmayınca tam net anlayamıyorum yanlış mı doğru mu yaptığı mı.Telefon ile kendini kameraya almak iyi oluyor iyi bir açıdan çekince yanlışlıkların varsa göze daha iyi çarpıyor ve düzeltmeye uğraşıyorsun.
Ayna çok sıkıntı bence ya izole hareketlerde neyse de bileşik egzersizlerde birde ağırlık yüksekse aman diyeyim dikkatAynaya bakıyorum yaparken. Ama yinede biri yanımda olmayınca tam net anlayamıyorum yanlış mı doğru mu yaptığı mı.
23) Şu Fotoğraftaki Gibi Olmak İstemiyorum Abi Ya Diyen Yeni Üyeye Laf Eden Eski Üye3) Şu Fotoğraftaki Gibi Olmak İstemiyorum Abi Ya Diyen Yeni Üye
İnsanın istesen de olamazsın diyesi geliyor ama bozmak istemiyor. Kim bilir kaç yıllık antrenman ve steroidlerin etkisiyle olan bir vücut zaten bu. KYK bursu alıp zengin kişilere bakıp o kadar zengin olmak istemiyorum demek gibi bir şey bu
23) Şu Fotoğraftaki Gibi Olmak İstemiyorum Abi Ya Diyen Yeni Üyeye Laf Eden Eski Üye
Fotoğraflardaki hilkat garibelerine herkesin özendiğini zanneden, bu durumun zengin olmak gibi arzu edilen bir durum olmadığını kavrayamayan eski üye.
İnsanın abi sen spor salonunda dura dura güzellik algının kaybetmişsin, şu ucubeye benzeyeceğime obez olmayı tercih ederim, hem o şekilde daha fazla kız düşürürüm, hem de daha sağlıklı olurum diyesi gelir ama sonra karşı tarafın anlamayacağı fark edildiğinde peki hocam senin dediğin gibi olsun denilerek geçiştirilir.