Bugünü de kayıpsız atlattık çok şükür şimdi geldik dananın kuyruğunu koparmaya Lig yeniden mi başlayacak yoksa zirvede yalnız mı kalacağım @Will of D. hazır mısın biraderim kelimelerin bittiği yerdeyiz iyi olan kazansın
Elimen geleni yapacağım gardaş.Arkandayım onun üzerine bas geç.
Sana basmayı hiç düşünedim zaten.Seninle de antrenman konusunda anlaşabilir miyiz acaba?
Beş ortasaham var. Birisi cezalı biri 90'lık olunca mecburen üç orta saha çıktım. 4-3-3 çıksam zaten kesin yenilirdim. Saha avantajı full, her mevkide daha iyi. Kontra oynatayım dedim en azından beraberlik alırım diye ammaaa olmamış. Sen de yenil bari de aramız açılmasın.Sana basmayı hiç düşünedim zaten.
Bide bugünkü taktiğin olmamış.
5-3-1-1 de ne=?
O zaman kesin sen kazanırsın ben iyiyim sen kötüsün o Western filmindeki gibi @Ashitaka aga sana çirkin kaldı beElimen geleni yapacağım gardaş.
Sana basmayı hiç düşünedim zaten.
Bide bugünkü taktiğin olmamış.
5-3-1-1 de ne=?
@GeorgeRMartin Görelim bakalım. kötü olan kazansın.
Doğru yenilirsem inzivayaa çekilirim. Bir daha yazmam buralaraO zaman kesin sen kazanırsın ben iyiyim sen kötüsün o Western filmindeki gibi @Ashitaka aga sana çirkin kaldı be
Willo içimden senin kazanman geçmiyor değil aga kazanırsam sanki heyecanı kaybolacak gibi geliyor işin
Bir ara bende de sürekli oyuncu sakatlanıyordu. Zaten oyuncum az. Gidince 2 maçta oynamıyorÖnce gitmiş penaltı kaçırmışım.Sonra forvetim sakatlanınca yedek olarak forvete defans oyuncusu almış sonra da kırmızı görmüşüm.Hakemin sertlik derecesi düşük ve oyun sistemim sakin iken nasıl kırmızı görüyorum ilginç cidden.Peşpeş4 4. Maç bu kırmızı gördüğüm.
forvetim kalmadığı için antremandaki defansı almış forveteBir ara bende de sürekli oyuncu sakatlanıyordu. Zaten oyuncum az. Gidince 2 maçta oynamıyor
Bu maç seni destekliyorum sen kazan averaj bende nasılsa ama sanma ki salıcam maçı en iyi kadromla geliyorum hazır ol 4-5-1 KGV oyna