Tebrikler @Will of D. Maçı kazandın gerçi çok kafa kafaya oldu atan kazandı maçı sen kazandın ama şampiyon ben olacağım
Şampiyonluğu da elinden alıcam bekle sen cınım.Kötü olan kazandı.Tebrikler @Will of D. Maçı kazandın gerçi çok kafa kafaya oldu atan kazandı maçı sen kazandın ama şampiyon ben olacağım
Yok ben agresif oynadım keske çok agresif çıksaydım 3 topum direkten döndü lan arka arkaya benim la şampiyonluk az heyecanlan diye maçı verdik abartmaŞampiyonluğu da elinden alıcam bekle sen cınım.Kötü olan kazandı.
Sende mi çok öfkeli oynadın.
Şu Swanseaye nasıl kaybettim ona yanarım. Bem hariç gelen geçen vuruyor la
Bana gareziniz mi var lan..!
2: 26 Burkulma değildir o.Bilek burkulmasından 6 hafta sakatlık mı olur ya? Osm bizimi kopartıyosun anlamadım ki?
Eyv. Sakatı ve cezalısı vardı, maç da benim evde olunca kaçınılmaz son.@Ashitaka taktiğine kurban
Çok eksik vardı oğlum. Adamımın biri 90lık. Ortasaha çökmüş@Will of D. Bari bir hafta yan yana dursaydık ne anlamı kaldı dünkü maçın
@Ashitaka taktiğine kurban
5-3-1-1 yapsan ölürsün dimi.Eyv. Sakatı ve cezalısı vardı, maç da benim evde olunca kaçınılmaz son.
Görmedim sanma, sen o 5-3-1-1'e de yenilmişsin dostluk maçında. Chelsea'den üç senden dört puan çıkardım. Sitem etme bu kadar. Yarın deplasmanlarda napcaz onu düşün.5-3-1-1 yapsan ölürsün dimi.