3 1 den maç vermiş benimkiler
Kadro planlamasını yaparken bu günleri düşünmemiş arkadaş onun ceremesini çekti senin başarınını gölgelemez buEyv. Sakatı ve cezalısı vardı, maç da benim evde olunca kaçınılmaz son.
O maç çok kafa kafayaydı aga ev sahibi avantajıyla sen aldın ama artık avantaj bende ilk şampiyonluğum çok uzak değil Allah için hak ediyorum ama şu takıma bi bakÇok eksik vardı oğlum. Adamımın biri 90lık. Ortasaha çökmüş
Olur mu öyle şey seni yenmenin hazzı bir başka.
Maçı vermemişler ben almışım.3 1 den maç vermiş benimkiler
Senden puan alsaydım ne güzel olacaktı, şampiyonluk yarışı kızışacaktı ama yemedi neyse önümüzdeki maçlara bakacağız.@setokaiba papaz her zaman pilav yer mi
Benden alsan nolcak @Will of D. kazanamadıktan sonra 5 puan oldu bile fark önümde de nasıl kolay bi fikstür var rahat rahat takılayım 2 günSenden puan alsaydım ne güzel olacaktı, şampiyonluk yarışı kızışacaktı ama yemedi neyse önümüzdeki maçlara bakacağız.
Önümde de aşırı zor bir fikstür var hayırlısı bakalım.
Onu da destekledik ama kazanamıyor ki adam.Benden alsan nolcak @Will of D. kazanamadıktan sonra 5 puan oldu bile fark önümde de nasıl kolay bi fikstür var rahat rahat takılayım 2 gün
Will'e salma maçı beni nasıl zorladıysan onuda zorla hak ediyorsa şampiyonluk yarışında olmayı yener zaten seni ama harbi zor fikstürün varmış Allah kolaylık versinOnu da destekledik ama kazanamıyor ki adam.
Önümde ki 2 gün Everton ve Leicester var sonrada West ham, M. City, Arsenal ve Newcastle olması lazım.
Yok salmam onada merak etme. Zaten şampiyon belli olmuş gibi bu hafta, 5 puan kolay kolay kapanmaz.Will'e salma maçı beni nasıl zorladıysan onuda zorla hak ediyorsa şampiyonluk yarışında olmayı yener zaten seni