Sir Crocodile 10 Ağu 2020 #941 Kaizokou Gari dedi ki: @GeorgeRMartin @Sir Crocodile @Daredewill Öncülük edinde geleneksel ligimiz tekrar kurulsun Genişletmek için tıkla ... Çok oldu oynamayali bir de askerdeyim yani düzenli olarak bakamam şuan. Fakat 1 ay sonra olursa kurarim ben oynayan olursa.
Kaizokou Gari dedi ki: @GeorgeRMartin @Sir Crocodile @Daredewill Öncülük edinde geleneksel ligimiz tekrar kurulsun Genişletmek için tıkla ... Çok oldu oynamayali bir de askerdeyim yani düzenli olarak bakamam şuan. Fakat 1 ay sonra olursa kurarim ben oynayan olursa.
Kaizoku Gari 10 Ağu 2020 #942 Sir Crocodile dedi ki: Çok oldu oynamayali bir de askerdeyim yani düzenli olarak bakamam şuan. Fakat 1 ay sonra olursa kurarim ben oynayan olursa. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı teskereler abi kuran olursa hiç oynamamış olanlarla oynayalım sen gelince de oynarız diye tahmin ediyorum
Sir Crocodile dedi ki: Çok oldu oynamayali bir de askerdeyim yani düzenli olarak bakamam şuan. Fakat 1 ay sonra olursa kurarim ben oynayan olursa. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı teskereler abi kuran olursa hiç oynamamış olanlarla oynayalım sen gelince de oynarız diye tahmin ediyorum