@Will of D. Bi maça kamp basılacaksa o maça basılmalı şampiyonluk maçı sonuçta @Çörekçioğlu Luffy rahat ol sen kardeşim son maça kadar çoktan iş bitmiş olur senle taktikleri 2-3-5'e ayarlarız gol rekoru kırarız gırgırına o maç
Dizilimle olamazsın sadece hele bizimki gibi herkesin aktif olduğu bir ligde mümkün değil. Bol transfer, bol antrenman şartOyun hala dizilim üzerinden mi yürüyor?
Bir dizilim yapıyorsun şampiyon oluyorsun modu
Yoksa güncellenip iyileştirildi mi?
İlk sezonun efsanesi Kraix değil mi bu?Oyun hala dizilim üzerinden mi yürüyor?
Bir dizilim yapıyorsun şampiyon oluyorsun modu
Yoksa güncellenip iyileştirildi mi?
Aynen küme düşme potasındaki takımı kafaya oynattıkİlk sezonun efsanesi Kraix değil mi bu?
Değişti hacım çok değişti.
Sadece dizilim değil taktik, mentalite, antreman ve transferlede uğraşılmalı.
Ben gece uykumu ölüp antrenman yaptırıyorum. Emek olmadan şampilik hayal.
Balla kazanmışsın, maç westhamın hakkıymış. İstatistiklerde ezmiş geçmiş.@IceTeaSama amma zorladın be hacı bu taktiği @Will of D. maçında da kullan duacın olurum
Lan benim alakam yok ne tiyatrosu ama adam belki beni destekliyor şampiyon olayım istiyor ondan bastı kampı bu suç mu yani şimdi ya da belki önceki sezonlardan sana şampiyonluk kaptırdı böyle intikam aldı sende bassaydın kampı elini mi tuttuk troysi bana kamp bastı sana basmadı diye suçladım mı ben sizi hayır adam seni destekliyor, yarın everton maçında da bekliyorum o da seni destekliyormuş normal bunlar aş bunları artıkBalla kazanmışsın, maç westhamın hakkıymış. İstatistiklerde ezmiş geçmiş.
Faruk da cityden 4 yemiş kevgire dönmüş. Özeli basmaya yetişemedi hrerhalde (!)
Dün iyi tiyatro oynadınız.
Başkasını destekleyecek kadar düşmedim.yarın everton maçında da bekliyorum o da seni destekliyormuş
Hahhaha la ben seni @setokaiba ile niye karıştırıyorum sürekli kusura bakma ya dün o yazmış öyle sen sandım neyse dolaylı olarak yine @Will of D. 'nin çıkarına çalışacaksın bu arada dün setoya demistim bu sezon seni takdir ettim diye Everton u yönettiğini düşündüğümden ama o senin için geçerli bu sezon ilk sezon olmasına rağmen çok başarılı gidiyorsun her sezona katıl mutlakaBaşkasını destekleyecek kadar düşmedim.