Daha 2. Yarının başındayız hemen başlamış şikeler. Hayırlı işler.
O gün oyuna girdiğimde maç oynanmıştı. Yoksa onada basacaktim.Özel bassmış. Ben basmadım.
Kesin sen gizliden söylemişsindir. Senden beklenir.
Senden 3 yerken gelip 2.ye basması epey şüphe çekici.
@mfaruk Ligde 2.ye mi özel basıyorsun? Aynı tutumu Çelsiye kaarşı neden göstermedin.?
La ben kimseye şuna kamp bas demedim şu zamana kadar günahımı alıyorsun banada 3 kere kamp bastılar lider de değildim o maçlarda southampton maçında kaybetmesem liderliğide bırakmazdım hiçÖzel bassmış. Ben basmadım.
Kesin sen gizliden söylemişsindir. Senden beklenir.
Senden 3 yerken gelip 2.ye basması epey şüphe çekici.
@mfaruk Ligde 2.ye mi özel basıyorsun? Aynı tutumu Çelsiye kaarşı neden göstermedin.?
Ben iki kupaya da talibim kardeş o maç geldiğinde görürsün hemen komplo teorilerine başlamış @mfaruk senin sayende şampiyonluğu erken ilan edicem abi sağolasın ama kupada en iyi kadromla karşındayım iki kupa hedefim haberin olsun@Will of D. bu iki arkadaş aralarında kupa maçı için anlaşmış olabilir. Yarı finalde ikisi karşılaşacak. Chelsea o maça yatabilir.
Aynen epey şüphe çekici dimi? Kesin şikenin dibine vurdular@Will of D. bu iki arkadaş aralarında kupa maçı için anlaşmış olabilir. Yarı finalde ikisi karşılaşacak. Chelsea o maça yatabilir.
Lan yemin mi edem valla lobi yapmadım Faruk abiyle en son konuştuğumda daha çocuğu olmamıştı bekliyordu adam 2 kamp yedin hemen küsüyorsunAynen epey şüphe çekici dimi? Kesin şikenin dibine vurdular
@Çörekçioğlu Luffy Yarın senden büyük özveri bekliyorum. Kazanmak için ne gerekiyorsa yap.
Valla bırakmam abi yakalamışken 2 kupayla taçlandırayım bu sezonu diyorum la şunlara sen söyle sana bir şey yazdım mı ben gizliden ya da açıktan keşke basmasaydın yine kazanırdın sen iftiralara maruz kalmazdık@GeorgeRMartin federasyon başkanı ile görüştüm kupa bende. Boşuna yorma kendini
3-4-3le sana karşı şansı olmazdı. Yanlıştan dönsün diye dediydim.@Will of D. Dün adama kamp bastırıp taktik veren sen hayırdır 4 5 1 cik kgv oyna falan utanmasan sifresini alip taktigi kuracaktin