Kanzi çeşitlilik kanzi :SSiz bu batılıları fazla küçümsüyonuz. Güzel oyuncu seçimlerinde falan hep aklıma merlindeki guinevere gelir .Her an her şey olabilir
Kanzi çeşitlilik kanzi :SSiz bu batılıları fazla küçümsüyonuz. Güzel oyuncu seçimlerinde falan hep aklıma merlindeki guinevere gelir .Her an her şey olabilir
Arthur'un Morgana varken Guinevere aşık olması da ayrı bir hüsran.Siz bu batılıları fazla küçümsüyonuz. Güzel oyuncu seçimlerinde falan hep aklıma merlindeki guinevere gelir .Her an her şey olabilir
Siz bu batılıları fazla küçümsüyonuz. Güzel oyuncu seçimlerinde falan hep aklıma merlindeki guinevere gelir .Her an her şey olabilir
Sorma ya seride en karizma adamlardan az konuşan çok iş yapan bir kaç cıvık olmayan tip var onuda böyle yapmaları hoş olmadı yani,sahneye gelince benim kizaru adayım zaten danilo zanna şef aynı hımbıllık ağır konuşma filan o yüzden gene olur zaten oraya kadar eleman zayıflar kaslanır filan ya da değiştirirler yani bilemedim şimdi olmadı avatarı shamin tıslaması mı yapsam ama konulara odaklanamam o zaman hırr demekten iyti fikir değil.Hancock a nasıl biri seçecekler o asıl beni endişelendiriyor. Makino gibi olmasa bari hem senin adamı ne yapmışlar abi yaa her aklıma geldiğinde sinirden kahkaha atıyorum tövbe tövbe senin avatarındaki sahneyi hele hiç düşünemiyorum düşündükçe beni bi gülme alıyor, yazık etmişler.
İşte bu kadar saçma sapan bir dizi. Allah'ım ne olur unuttur bana.Bölüm konusuna attım ama kimse görmedi. Önemli olduğu için bir de buraya atayım. Zoro > Shanks ve Garp. @Densetsu no Samurai @Alpamis
Bebe ruhi köfteyi çakmış. Tabi ki öyle olacak.Bölüm konusuna attım ama kimse görmedi. Önemli olduğu için bir de buraya atayım. Zoro > Shanks ve Garp. @Densetsu no Samurai @Alpamis