Son dönem cinsiyet olaylarında şaftı kaçırdılar. O yüzden her şeyi söyleyebilirsin ama düzgün kullanımı @Gutts atmış zaten.Brothers denebileceğini bilmiyordum ha. Öğrendiğim iyi oldu.
Son dönem cinsiyet olaylarında şaftı kaçırdılar. O yüzden her şeyi söyleyebilirsin ama düzgün kullanımı @Gutts atmış zaten.Brothers denebileceğini bilmiyordum ha. Öğrendiğim iyi oldu.
O resmi bir şey değil zaten. Animede geçen isimleri bu. O rolü oynayacak kişiyi duyurmuş fan hesaplar. Bu yüzden eserdeki bilinen adlarını yazmışlarSiblings yazabilirlerdi
Hadi Yasopp bir iki kurşun sıksın. Roo zaten Shanks'e silah çekeni vursun. Geriye kalanları bu adam Zoro'nun bar sahnesindekine benzer şekilde dipçikle almalıydı.Düşündükçe sinirleniyorum, sinirlendikçe düşünüyorum.
Ya Makino? Serideki en tatlı kadınlardan biriydi.Düşündükçe sinirleniyorum, sinirlendikçe düşünüyorum.
Hadi onu da geçelim, Yasopp ve Roo dövüşünce onu atladılar diyelim ama adamın gıdısı var abi.Hadi Yasopp bir iki kurşun sıksın. Roo zaten Shanks'e silah çekeni vursun. Geriye kalanları bu adam Zoro'nun bar sahnesindekine benzer şekilde dipçikle almalıydı.
Shanks ve tayfası gerçekten de Hater kurbanı olmuş.
Sırf Shanks'la ilişkili diye yapmışlardır. Mihawk'ın Perona'sını Margot Robbie'ye, Ana de Armas'a falan oynatır bu yapımcı. :/Ya Makino? Serideki en tatlı kadınlardan biriydi.
Beckman - hodooo hodorDüşündükçe sinirleniyorum, sinirlendikçe düşünüyorum.
Hancock a nasıl biri seçecekler o asıl beni endişelendiriyor. Makino gibi olmasa bari hem senin adamı ne yapmışlar abi yaa her aklıma geldiğinde sinirden kahkaha atıyorum tövbe tövbe senin avatarındaki sahneyi hele hiç düşünemiyorum düşündükçe beni bi gülme alıyor, yazık etmişler.Valla normalde shamin tipe baksana ince uzun bişi bu kız maisie gibi kısa boylu etli butlu çok alakasız olmuş, bizim tayfanın kadınları uzun ince bubslu güzel tipler robini bence daha boylu poslu ince uzun kuru dötlü biri oynamalı animede de öyle sonuçta hatta paradan kıssınlar doktor kurehayı(dağdaki çopperın hocası 100lük kadın) da aynı kadın yaşlı makyajıyla oynasın nasılsa robin ondan sonra çıkıyo aynı vücud yapıları hatları filan boşa masraf yapmasınlar.
Ama bu kız mesela doff'un sugar'ı gibi kısa boylu tiplere gidermiş ama olsun ya ben sevdim kedimi tıslasın hep böyle.