Sham erkekBiri kız, biri erkek sisters mı yazsınlar Hasan.
Sham erkekBiri kız, biri erkek sisters mı yazsınlar Hasan.
Benn Fatman olmuş işte. İki tane manga karakteri çıkar bundan, bayağı fazlası var.Düşündükçe sinirleniyorum, sinirlendikçe düşünüyorum.
Hancock "en güzel" olarak geçiyor. Bembeyaz, upuzun kadın. Bir falso yapamazlar muhtemelen.Hancock a nasıl biri seçecekler o asıl beni endişelendiriyor. Makino gibi olmasa bari hem senin adamı ne yapmışlar her aklıma geldiğinde sinirden kahkaha atıyorum tövbe tövbe
Ondan diyorum ya Hancock u Slav güzelliğinden aşağısı kurtarmaz diğer ülke ve ırklarda da güzellikler mevcut ama eğer büyüleyici güzellikten bahsediyorsak Slav kadınlarından başka tanımam. Tabii yine karar Oda sensei'nin ve umuyorum woke, sjw filtresine tabi tutulmazsa. Ama Hancock güçlü bir kadın woke tayfasının gözüne çok batmaz.Hancock "en güzel" olarak geçiyor. Bembeyaz, upuzun kadın. Bir falso yapamazlar muhtemelen.
Amazon Lily'de siyahi yapılabilecek bir sürü kadın var zaten.
Arlong dövüşünü de batırmışlar. Altyazılı izlediğimde Luffy Arlong'a seni yenenem falan diyordu. Mangada böyle bir şey yoktu galiba. Luffy'yi iyice amatör göstermeye çalışmışlar.İzlediğim yere kadar Luffy pek geçmedi bana. Saflığı korunmuş ama bildiğimiz Luffy'den daha akıllı ve sinsi duruyor. Koby ile ilk karşılaştıkları sahnede sessiz olmasını söylüyor mesela. Animede ise tam tersi olabilecek en sesli girişi yapıyordu.
Don Krieg dövüşünün çıkarılması da karakter için kötü olmuş. Luffy'nin iradesini en güzel şekilde gösteren sahnelerden biri vardı çünkü içinde. Onun yerine Arlong'dan dayak yemesini izliyoruz. Luffy'nin fazla arka plana düşmesine sebep olmuş Baratie'de yapılan değişiklikler. Yine de dizi kendini izletiyor ve keyif veriyor. Diğer live action uyarlamalara göre daha elle tutulur bir iş olduğu bariz. Orijinal eser kadar etkileyici olmadığı da bir gerçek ama.
Matt Owens'ı tenhada yakalamak lazım.Düşündükçe sinirleniyorum, sinirlendikçe düşünüyorum.
Bırak şimdi. Law fanı olduğunu duydun. Dört gözle Law seçimini bekliyorsun : PMatt Owens'ı tenhada yakalamak lazım.
Onun için önce benim yakalamam lazım. Adama o kadar kalp hırsızı diyorlar. Kız fanları var diyorlar. Madem öyle dünyanın en yakışıklı fit erkeğini oynatmalı jsjhsjh :dd.dBırak şimdi. Law fanı olduğunu duydun. Dört gözle Law seçimini bekliyorsun : P