Bölüm konusuna attım ama kimse görmedi. Önemli olduğu için bir de buraya atayım. Zoro > Shanks ve Garp. @Densetsu no Samurai @Alpamis
Bölüm konusuna attım ama kimse görmedi. Önemli olduğu için bir de buraya atayım. Zoro > Shanks ve Garp. @Densetsu no Samurai @Alpamis
Her bölüm için 16M+ diyen siteler var da ne kadar doğru bilmiyorum. Doğruysa da buna neler dahil. Telif hakları vs. dahil mi meselaOp dizisi bölüm başı maliyette Got'un final bölümünü geride bırakmış. Anasının gözü lan ne efekt kullandınız da Got'u geçtiniz ? Doğruluk payı nedir bu olayın Op'u izleyenler ?
Sorma ya seride en karizma adamlardan az konuşan çok iş yapan bir kaç cıvık olmayan tip var onuda böyle yapmaları hoş olmadı yani,sahneye gelince benim kizaru adayım zaten danilo zanna şef aynı hımbıllık ağır konuşma filan o yüzden gene olur zaten oraya kadar eleman zayıflar kaslanır filan ya da değiştirirler yani bilemedim şimdi olmadı avatarı shamin tıslaması mı yapsam ama konulara odaklanamam o zaman hırr demekten iyti fikir değil.
Hanckok'u güzel biri canlandırır da çok zerafetli ince uzun bacaklı bol bubslu biri olmalı da öyle biri varmı ki ya varsa caps alabilirmmiyim arkadaşlar bişi deniycem de
Aslında heybetli bişiyde olmalı aha buldum la zehra güneş anasını satam kız 1.9 zaten her şeyi de yerli yerinde luffy de yanında minnak yavru gibi kalır olaya bak ben buldum sevin beni
15 milyonunu Mihawk'a yatırmışlar zaten.Her bölüm için 16M+ diyen siteler var da ne kadar doğru bilmiyorum. Doğruysa da buna neler dahil. Telif hakları vs. dahil mi mesela
Ay olabilir mi öyle bir şey lütfen olsun çünkü güzel bi hanckok görelim yani namiyle de şakalaşsalar şöyle araya da vivi girse amanın bana sıcak bastı.Ahaha danilo şefi düşünemiyorum kizaru olarak abijim dediğini aklımda canlandırdım da sdjfkldşf Hancock'u dert etme abi sen manken birini bulurlar Mihawk ı oynayan adam gibi olur, biraz da oyunculuk eğitimi alsa kadın Sanji'nin yemek kursuna gitmesi gibi yeterli bence
Sorma ya seride en karizma adamlardan az konuşan çok iş yapan bir kaç cıvık olmayan tip var onuda böyle yapmaları hoş olmadı yani,sahneye gelince benim kizaru adayım zaten danilo zanna şef aynı hımbıllık ağır konuşma filan o yüzden gene olur zaten oraya kadar eleman zayıflar kaslanır filan ya da değiştirirler yani bilemedim şimdi olmadı avatarı shamin tıslaması mı yapsam ama konulara odaklanamam o zaman hırr demekten iyti fikir değil.
Hanckok'u güzel biri canlandırır da çok zerafetli ince uzun bacaklı bol bubslu biri olmalı da öyle biri varmı ki ya varsa caps alabilirmmiyim arkadaşlar bişi deniycem de
Aslında heybetli bişiyde olmalı aha buldum la zehra güneş anasını satam kız 1.9 zaten her şeyi de yerli yerinde luffy de yanında minnak yavru gibi kalır olaya bak ben buldum sevin beni
Hancock'u oynayacak oyuncu hem seksi hem kasıntı hem sempatik olmalı. 3ü bir arada zor sanki. Olmuş bir Hancock çıkacağını ben sanmıyorum.Ahaha danilo şefi düşünemiyorum kizaru olarak abijim dediğini aklımda canlandırdım da sdjfkldşf Hancock'u dert etme abi sen manken birini bulurlar Mihawk ı oynayan adam gibi olur, biraz da oyunculuk eğitimi alsa kadın Sanji'nin yemek kursuna gitmesi gibi yeterli bence
15 milyonunu Mihawk'a yatırmışlar zaten.
Bu arada +16 milyonluk bi' iş yok ya ortada. Durum buysa birileri parayı cebe indirmiştir.