Şanksın bir kolu arkada bağlı olsa da yeneceği gerçeğini öğrenmemiz iyi olduMihawk fanları için dizi yapmışlar.
Şanksın bir kolu arkada bağlı olsa da yeneceği gerçeğini öğrenmemiz iyi olduMihawk fanları için dizi yapmışlar.
Bu da çok bozdu kendini. Wonder Woman dediğine baktım da onun gibi oyuncu olabilir.
Şanksın bir kolu arkada bağlı olsa da yeneceği gerçeğini öğrenmemiz iyi oldu
Diyalogları @RedTeroR ve ben yazmışız gibi prodüksiyonu alnından öpüyor başarılarının devamını diliyorum.İşte bu kadar saçma sapan bir dizi. Allah'ım ne olur unuttur bana.
Kalite kokuyor.Diyalogları @RedTeroR ve ben yazmışız gibi prodüksiyonu alnından öpüyor başarılarının devamını diliyorum.
Hem güzel hem cazgır hem havalı on parmağında on marifet olmalı bunu oynayan kişinin tanıyor musun böyle biri Çıkaramazlar Hollywood’dan bile zor çıkar.Hancock'u oynayacak oyuncu hem seksi hem kasıntı hem sempatik olmalı. 3ü bir arada zor sanki. Olmuş bir Hancock çıkacağını ben sanmıyorum.
Olmaz mı ?Hem güzel hem cazgır hem havalı on parmağında on marifet olmalı bunu oynayan kişinin tanıyor musun böyle biri Çıkaramazlar Hollywood’dan bile zor çıkar.
Mihawk fanları için dizi yapmışlar.
Aahahah olabilir kariyeri de düşüşte zaten rol veriyorlar mı artık bilmiyorum gelip burada oynayabilir.Olmaz mı ?
selam beni etiketlemişsinGarp çok kötü işlenmiş. Adamı kimse takmıyor. Bi bölümde amiral Garp'a ''Ben albayım'' diye atarlanıyordu falan. Garp da ''Ben de Koramiral'im'' diye altta kalmamaya çalışıyordu. Bu adam Denizci Kahramanı bir de ama kimsenin taktığı yok.
Ayrıca neden her sahnede Garp'ın gözlerine dikkat çekiliyor ki. Sanki her an bir şey keşfedecekmiş gibi.