Shanks'ın defterine bir artı daha yazıyorum. İyi dalga geçmiş.
Sen yaz, globalde böyle şeyler dönmüyor neyse ki.
Shanks'ın defterine bir artı daha yazıyorum. İyi dalga geçmiş.
Amber Heard olabilirmiş ama onda da o oyunculuk yok sıfır.Zor bence de olmaz. Anlık hem sert hem tatlı şapşal davranabilecek bir oyunculuğun sergileneceğini hiç sanmıyorum.
Jamie Curtis gelsin iyi olur iyi oyuncu hepsine tek atar bu kadroda oyunculuk bakımından.Ama Kureha için genç kalır Kureha 70+ olabilir oyuncu.Oyuncular pek bilinmedik oyunculardan seçiliyor ki bütçeye yük olmasın. Sadece bir iki istisna oluyor.
OP evreni yeterince çeşitli. Bu yüzden Netflix çok zarar veremedi. Shanks tayfasına yapılan hain suikast girişimi dışında görüntü anlamında iyi iş çıkarılmış. Oyunculuklar da çoğunluk olarak iyi. Dizideki sorunlar başka şeyler.
Devamı gelirse cast anlamında aynı seviyeyi korusalar yeterli . Hancock güzel biri olur ama pek bilinmeyen biri olur. Sonuçta Shanksle bir ilgisi yok : ))
2. sezon gelirse bilindik oyuncu kotası Dr. Kureha için kullanılır. O da bu oyuncu olur.
Jamie Lee Curtis. Robin fanı ve Kureha'yı oynamaya yeşil ışık yaktı. Çok para istemediği sürece o oynar.
Önce.Garp sahnesi buradan önce mi, sonra mı?
Şu sahnede kaçmaz bence. Amaaaniiiinnİkinci sezon Hiluluk'un mabadı gösterecekler. Netflix bu malzemeyi kaçırmaz.
Üçüncü sezon şöyle devam edecek.
Onu da büyük ihtimalle Sanji'ye yaptıkları gibi hafifletirler mimiklerini heraldeHahaha. Kimmiş o.
Witcher'dakini bilmiyorum ona bir şey diyemem. Ama Hancock'un mangadaki gibi sempatik yanlarını görmek isterim şahsen ya. Mangadaki gibi yansıtmak mümkün olmazda yüzünde sempatiklik olsa dahi bile yeter.
Çok iyi olan bir kaç karakter vardıMihawk'a fazladan sahneler çizmişler. Buldular güzelim karakteri, yazdıkça yazmışlar.