Tipe odaklanma mide kaslarına odaklan,o açıdan bakınca ben bile erkek halimle adama yükselecem nerdeyse adamın hakkını verelim kızlar lütfen yani,bi de ben bakman'a bak puh allah kahretmesin seni git gym'e yazıl diyet yap bu ne haldir.Sanji yi baştan beğenmedim ama kostümle görünce ve bazı açılardan bakınca gerçekten çok hoş görünüyor bana göre ama o 3 numara saçla olmuyor ya kötü duruyor :/
2.sezon onayı alırsa evet illa ki eşcinsel ilişkiler ve ırk değişimleri görürüz Oda sensei'nin bu durumda tavrı ne olur bilemem ama ilk sezondaki kadar müdahele edeceğini sanmam çünkü adamın başından aşkın işi var mangaya ara veremez de Toei gibi bir şirketle çalışıyorsa hele :/ adamların tek gelir kaynağı OP çünkü...
Robin Rus olduğu için Slav güzelinden aşağısı kurtarmaz eğer animeden ilham alınacaksa beyaz tenli Slav kadını değil de Latin veya İtalyan güzelleri de olabilir. Hancock kesinlikle Slav olmalı, bence. Benim görüşüm.
Shanks'i nasıl beğendiniz ya kara kuru bi şey adam tipinide hiç sevemedim at hırsızı gibi belki ilerde mangadaki gibi kaslı maslı olur yüzüde bi kendine gelir de bi gideri olur mihawk'a korsan fandaki erkekler bile yükseldi yorumlar bu yönde zaten adamı full karizma yapmışlar tango yaparak zoroyu doğruyo filan da shanks ve tayfa berbat hadi paspas shanks tamam da ben abim orda ben yeterimn ulan diyip alayına gidiyodu keşke gene öyle olaydı ama dizi daha gerçekçi olsun diye uğraşmış sahnelerde baktılar ben kalp krizi geçirir hocam yapmayalım dediler heralde bi an dedim adam ölmesin boş ver şimdi zaten dizide hep aksiyonları kesmişler ben sahnesinde tüm tayfa saldırısıyla uzatmışlar garip diyodum şimdi çözdüm sanırım düşününce.