Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] One Piece (2023-)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 151 66.2%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 77 33.8%

  • Kullanılan toplam oy
    228
Hancock a nasıl biri seçecekler o asıl beni endişelendiriyor.😨 Makino gibi olmasa bari 🤣 hem senin adamı ne yapmışlar her aklıma geldiğinde sinirden kahkaha atıyorum tövbe tövbe🤣
Hancock "en güzel" olarak geçiyor. Bembeyaz, upuzun kadın. Bir falso yapamazlar muhtemelen.
Amazon Lily'de siyahi yapılabilecek bir sürü kadın var zaten.

Ki ne kadar kısaltılırsa kısaltılsın 3. sezondan önce görebileceğimiz bir karakter değil.
 
Hancock "en güzel" olarak geçiyor. Bembeyaz, upuzun kadın. Bir falso yapamazlar muhtemelen.
Amazon Lily'de siyahi yapılabilecek bir sürü kadın var zaten.
Ondan diyorum ya Hancock u Slav güzelliğinden aşağısı kurtarmaz 🤣 diğer ülke ve ırklarda da güzellikler mevcut ama eğer büyüleyici güzellikten bahsediyorsak Slav kadınlarından başka tanımam. Tabii yine karar Oda sensei'nin ve umuyorum woke, sjw filtresine tabi tutulmazsa. Ama Hancock güçlü bir kadın woke tayfasının gözüne çok batmaz.
 
İzlediğim yere kadar Luffy pek geçmedi bana. Saflığı korunmuş ama bildiğimiz Luffy'den daha akıllı ve sinsi duruyor. Koby ile ilk karşılaştıkları sahnede sessiz olmasını söylüyor mesela. Animede ise tam tersi olabilecek en sesli girişi yapıyordu.

Don Krieg dövüşünün çıkarılması da karakter için kötü olmuş. Luffy'nin iradesini en güzel şekilde gösteren sahnelerden biri vardı çünkü içinde. Onun yerine Arlong'dan dayak yemesini izliyoruz. Luffy'nin fazla arka plana düşmesine sebep olmuş Baratie'de yapılan değişiklikler. Yine de dizi kendini izletiyor ve keyif veriyor. Diğer live action uyarlamalara göre daha elle tutulur bir iş olduğu bariz. Orijinal eser kadar etkileyici olmadığı da bir gerçek ama.
Arlong dövüşünü de batırmışlar. Altyazılı izlediğimde Luffy Arlong'a seni yenenem falan diyordu. Mangada böyle bir şey yoktu galiba. Luffy'yi iyice amatör göstermeye çalışmışlar.
 
Siz bu batılıları fazla küçümsüyonuz. Güzel oyuncu seçimlerinde falan hep aklıma merlindeki guinevere gelir .Her an her şey olabilir
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık