Zoro Amiral seviyesi mi olacakmış? Luffy oldu da Amiral seviyesi Zoro kaldı olacak olanForuma göre wano arcı sonu zoro amiral seviyesi olacak. Mihawk da otomatik amiral üstü olmuş oluyor. En kötü ihtimalle amiral, en iyi ihtimalle KK.
Zoro Amiral seviyesi mi olacakmış? Luffy oldu da Amiral seviyesi Zoro kaldı olacak olanForuma göre wano arcı sonu zoro amiral seviyesi olacak. Mihawk da otomatik amiral üstü olmuş oluyor. En kötü ihtimalle amiral, en iyi ihtimalle KK.
Eyvallah. Önceliğim her zaman objektif olmak. Gereksiz abartıları pek sevmiyorum.Kaido fanı olmanın hakkını veriyorsun.
Zoroya rakip biçemiyorlar ki adamlar King, shougun daha da uçanlar kaido diyor :/ niye ? çünkü ejderha ve zoro & ryuuma benzerliği gibi ortalıkta gırla teori dönüyor zoro hakkında. Ama bunların hepsinin neden olduğunu çözdüm Gizem ! Op evrenin en büyük olayı gizemli duran karakterler üzerinde güç skalasında ipin ucunu kaçırırsın. Tayfada da şuan gizemli duran zorodur. Gözü niye kapalı ? bu adam wano arcı boyunca ortalıkta gözükmüyor acaba niye ? elindeki lanetli kılıçların gizemi ? sürüyle olay dönüyor zoro üzerinde. Haliyle bu da zoronun gücünü arttıran şeyler .Zoro Amiral seviyesi mi olacakmış? Luffy oldu da Amiral seviyesi Zoro kaldı olacak olan
Onlara kalırsa Kaido'nun ejderken de kafasını kesiyor Zoro ama şöyle bir laf var. ''Hayaller ve hayatlar'' işte bütün olay bu.Zoroya rakip biçemiyorlar ki adamlar King, shougun daha da uçanlar kaido diyor :/ niye ? çünkü ejderha ve zoro & ryuuma benzerliği gibi ortalıkta gırla teori dönüyor zoro hakkında.
Hacı saldırsam da aradaki muhabbetin bozulmayacağı, zarar görmeyeceği adamlar var.Benim öyle bir derdim yok. Hepimiz yanılabiliriz. Kimse kimseye haksız çıktın diye yüklenmemeli. Hafiften mi dokundurur şakasına konu kapanır. Centilmenlik bozulmamalı.
Güldürdün be hestoria. Çünkü gerçekten çaresiz kalmıştım forum ıssızdı konu açayım dedim bulamadım. Forumda yaprak kımıldamıyor valla kaç gündür büyük buhran var.Açılması iyi oldu. Millet sanji vs pica açacak kadar çaresiz kalmıştı.
Hahaha hırsını buradan hissedebiliyorum. Yalnız sonuna kadar hakettiler tabii orası ayrı mesele ama yapmayın büyüklük sizde kalsın.En fazla ironi yapar geçersiniz rüzgar sizin tarafınıza dönerse.Nasıl sebebi kalmaz, haksız çıkanlara bu konuda saldıracağız.
Yok yahu adamın emdiği sütü burnundan getirecek değiliz. Sadece birazcık hesaplaşacağızHahaha hırsını buradan hissedebiliyorum. Yalnız sonuna kadar hakettiler tabii orası ayrı mesele ama yapmayın büyüklük sizde kalsın.En fazla ironi yapar geçersiniz rüzgar sizin tarafınıza dönerse.
+1Güne puanım 0