Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro Amiral seviyesi mi olacakmış? Luffy oldu da Amiral seviyesi Zoro kaldı olacak olan :D
Zoroya rakip biçemiyorlar ki adamlar :D King, shougun daha da uçanlar kaido diyor :/ niye ? çünkü ejderha ve zoro & ryuuma benzerliği gibi ortalıkta gırla teori dönüyor zoro hakkında. Ama bunların hepsinin neden olduğunu çözdüm :oleyo2: Gizem ! Op evrenin en büyük olayı gizemli duran karakterler üzerinde güç skalasında ipin ucunu kaçırırsın. Tayfada da şuan gizemli duran zorodur. Gözü niye kapalı ? bu adam wano arcı boyunca ortalıkta gözükmüyor acaba niye ? elindeki lanetli kılıçların gizemi ? sürüyle olay dönüyor zoro üzerinde. Haliyle bu da zoronun gücünü arttıran şeyler :hhh: .

Op evreninde en çok gizem kasılan kişi super güçlüdür yada süper balondur. Artık buna göre yorum yapıp mihawkın seviyesi hakkında net bir şey söylemek fazlasıyla havada kalan bir şey.
 
Son düzenleme:
Zoroya rakip biçemiyorlar ki adamlar :D King, shougun daha da uçanlar kaido diyor :/ niye ? çünkü ejderha ve zoro & ryuuma benzerliği gibi ortalıkta gırla teori dönüyor zoro hakkında.
Onlara kalırsa Kaido'nun ejderken de kafasını kesiyor Zoro ama şöyle bir laf var. ''Hayaller ve hayatlar'' işte bütün olay bu.
 
Benim öyle bir derdim yok. Hepimiz yanılabiliriz. Kimse kimseye haksız çıktın diye yüklenmemeli. Hafiften mi dokundurur şakasına konu kapanır. Centilmenlik bozulmamalı.
Hacı saldırsam da aradaki muhabbetin bozulmayacağı, zarar görmeyeceği adamlar var.
Diyelim ki aksi bir durum oldu, hayat iyisiyle kötüsüyle güzeldir. Yeri gelecek kalp kıran tartışmalar da olacak, asıl her şey yolunda gidiyorsa vardır bir problem, olmaması gerektiğini düşündüğümüz halleri de hoş görebilmeliyiz bazı anlar.
 
Vay konu açılmış beklemiyordum.

Açılması iyi oldu. Millet sanji vs pica açacak kadar çaresiz kalmıştı.
Güldürdün be hestoria.:ehe: Çünkü gerçekten çaresiz kalmıştım forum ıssızdı konu açayım dedim bulamadım.:oleyo: Forumda yaprak kımıldamıyor valla kaç gündür büyük buhran var.

Nasıl sebebi kalmaz, haksız çıkanlara bu konuda saldıracağız.
Hahaha hırsını buradan hissedebiliyorum. :D Yalnız sonuna kadar hakettiler tabii orası ayrı mesele ama yapmayın büyüklük sizde kalsın.En fazla ironi yapar geçersiniz rüzgar sizin tarafınıza dönerse.
 
Sanji vs. gibi kendi sevdiği karekterlere inanılmaz paha biçipte diblerde dolanıyor diye Zoro'yuda oralara çekmeye çalışan forumda gırla insan var.
Zoro şu an her konuda iyi kendi arc'ıda başladı.Kendi arc'ında çoşmaması imkansız.
Dillerinizi biraz geri tutun bu kadar belli etmeyin kıskançlığınızı.
Kimsenin uçtuğu yok Zoro fanları gayet normal şeyler yazarken yazılmayan şeyleri yazarak bizimde hezimete uğrayacağımızı iddia etmeniz saçma.
 
Hahaha hırsını buradan hissedebiliyorum. :D Yalnız sonuna kadar hakettiler tabii orası ayrı mesele ama yapmayın büyüklük sizde kalsın.En fazla ironi yapar geçersiniz rüzgar sizin tarafınıza dönerse.
Yok yahu adamın emdiği sütü burnundan getirecek değiliz. Sadece birazcık hesaplaşacağız :D

Seni gördüğümde iyi oldu, şu Mihawk Fanıyla söyleşiyi bi zileyim, keyfim yerine gelsin :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık