Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks'ın kılıç ustası olduğu bilgisi çok önemli bir bilgiymiş gibi davranıyorlar. Adam gözüktüğü her yerde kılıçla. Dövüşmeye niyetlendiği her sahnede kılıçla. Ama mangaka özellikle mangada belirtmesi lazım. Mangaka, "Shanks kılıç ustasıdır" diyecek hepimiz Allah'ımızı şaşıracaz. Aman Yarabbi nasıl olur, ne alakası var, hiç de beklemiyorduk böyle bir şeyi, Allah Allaaaaaaaaaaah diyeceğiz :) Ulan Oda, insan önceden bir ip ucu verir hayinnn diyeceğiz :fool: Abi yemin ederim şaka gibi ya :(
Roger da her fırsatta kılıcını gözümüze soktu. Mihawk'tan önceki DEİKU Roger mı yani?
 
Şimdi olmadı işte. Umarım banlanırsın. Banlanmazsan hak ettiğin cevabı hak ettiğin şekilde verecem zaten ben sana.
Yani çok da umrumdaydı sanki.

Sen şu mesajdaki müthiş mantığı savunuyorsun galiba benim mesajıma karşı çıkarak?

Bir başkası için gözün önemi yok elbette k.haki çok daha önemli.Ancak bu Mihawk gibi özel bir adam için geçerli değil.Bu adam şahin göz lakabı aldığına göre gözlerini rakibin karşısında kullanamaması en az k.haki kullanamaması kadar fark yaratır düello içerisinde.Adamın gözleri k.haki olmuş zaten.Kılıçla yapılan en ufak sapmayı hareketi görebiliyordur muhtemelen.K.hakiyle bu kadar detaylı gözlem yapılır mı emin değiliz sadece varlığını hissetmeni ve sana gelen hamleleri görmeni sağlıyor.Şahin gibi keskin gözlere sahip olduğuna göre yerdeki en ufak bir noktayı görebilmesi bile absürd olmaz.K.haki ile noktalara odaklanmazsın canlı varlıklara odaklanıyorsun gibi görünüyor bütün olarak.
 
Kaliteli bir kılıç ustası, çok güçlü bir meyve yedi diyelim. Sonra da bu meyve sayesinde mihawkı yendiğini farz edelim. Bu adam, Mihawktan daha iyi bir kılıç ustası mıdır? Yoksa sadece Mihawktan daha güçlüdür mü deriz?
Bir on sayfa da şunu tartışır mısınız okuyalım.
 
Hala kılıç ustası sayılırlar.Meyve yiyen kılıç ustası sıfatını kaybetmez.Hala aynı şekilde düello atabilir çünkü.Kılıç ustası olan birisi ek meyve gücü yada yetenekle Mihawk'ı yenebilir.Ancak kılıç ustası olarak yenemez böyle görünüyor.Shanks dahil buna.Shanks artık rokushiki mi yapar hasshouken mi ne olduğu belirsiz bir gücü var muhtemelen öyle yener.Kılıç kullanarak değil.Hele hele artık tek kola sahipken hiç değil.
Önceden kılıç ustasıysa kaybetmez tabi ben kılıç kullanımına göre söyledim shiryu kılıçla alakalı meyve yeseydi gene kılıç ustasıydı.
 
Ben sıkıldım bu Mihawk geyiğinden. Artık iş tartışma boyutunu geçmiş, kavgaya dönmüş. Konuyu uzun süre önce kapatmam gerekliydi. Genel tartışma bölümünde istediğiniz kadar Mihawk üzerine tartışma yapayabilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık