@Sir Crocodile Timsah kardeş, nasılsın?
İyiyim sen?@Dragon güncelleme yaptıktan sonra, geri kapatacağım.
@Sir Crocodile Timsah kardeş, nasılsın?
İyiyim sen?@Dragon güncelleme yaptıktan sonra, geri kapatacağım.
Olum Smoker tamamen kapatmaz bu konuyu, sadece biraz ara vermemizi istemiştir.İyiyim sen?
Bu konunun ömrü 1 hafta, ondan sonra yine pert.Olum Smoker tamamen kapatmaz bu konuyu, sadece biraz ara vermemizi istemiştir.
Açmazdım, ama konu sahibi @Dragon güncelleme yapayım, sonra geri kapatırsın dediği için açtım.Olum Smoker tamamen kapatmaz bu konuyu, sadece biraz ara vermemizi istemiştir.
Biri Hogback gülüşü atsın şu yorumun altına. @Siyah Ateş :SAçmazdım, ama konu sahibi @Dragon güncelleme yapayım, sonra geri kapatırsın dediği için açtım.
Erken sevinme derim, Smoker her an fikrini değiştirebilir. Tamam bi süre ara verilebilir ya da uyarı mahiyetinde konu kapatılabilir ama neredeyse bin sayfa konuşulmuş emek edilmiş bir konunun bir daha açılmamak üzre kapatılacağına pek ihtimal vermiyorum. Haksızmıyım @Smoker ?Biri Hogback gülüşü atsın şu yorumun altına. @Siyah Ateş :S
Silmediğime dua et diyeyim, sen anla ne kadar sinirlendiğimi.Erken sevinme derim, Smoker her an fikrini değiştirebilir. Tamam bi süre ara verilebilir ya da uyarı mahiyetinde konu kapatılabilir ama neredeyse bin sayfa konuşulmuş emek edilmiş bir konunun bir daha açılmamak üzre kapatılacağına pek ihtimal vermiyorum. Haksızmıyım @Smoker ?