Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu yeni bilgi gelirse bölümde tartışılıyor zaten. Eğer o tip bir bilgi gelirse seviyesi de net şekilde anlaşılır ve konunun bir daha açılmasına sebep kalmaz zaten. Eğer güç üzerine bir bilgi gelmezse konunun bir daha açılmasının bir sebebi kalmaz. Sonuçta aynı tip tartışmalar yine dönecek.
Nasıl sebebi kalmaz, haksız çıkanlara bu konuda saldıracağız.
 
Fanız diye tarafsız olmayacak mıyız :)
Valla o kadar delil koydum önüne, hiç tarafsız olamadın. Nitekim Kaido da Mihawk'ın Shichi olduğunu bile bile durduk yere onu küçümseyecek bir adam değil. Mihawk'ın güç seviyesini deliller eşliğinde ortaya koyuyorum, yoksa Mihawk'ın kişiliği ile alakalı ona gıcık olduğum bir şey yok, kendi halinde kendi çapını iki sefer kabul etmiş tutarlı bir adam. Hem Luffy'ye KK olmak beni geçmekten bile zor diyerek, hemde WB ile aramdaki farkı görmek istiyorum diyerek atıp tutmayan kendi gücünün sınırını iyi bilen bir adam.
 
@Dragon Senden beklentiler yüksek, seçeneklerde KK mesela hiç olmaması lazım, Mihawk kendi ağzı ile KK olmak beni geçmekten bile zor demişti mesela, yani olmadığını zaten söylemiş. Yonko seviyesi de olmadığını söylüyor, burada en uç ekstrem durum Amiral seviyesi, en aşağı Yonko ikinci adam, Yonko birinci adam, Amiral seviyesi seçenekleridir. En son çıkan vivre card bilgisine göre Yonko üçüncü adamı Vista Mihawk ile yarışacak seviye de dendi.
Güzel bir yere parmak bastın. Adam seviyesini kendi ağzıyla söylüyor zaten. Keza vivre card bilgileri de bunu destekler nitelikte. Buna rağmen ısrarla kk olur diyen fanboylar var.
 
Foruma göre wano arcı sonu zoro amiral seviyesi olacak. Mihawk da otomatik amiral üstü olmuş oluyor. En kötü ihtimalle amiral, en iyi ihtimalle KK.
 
Benim öyle bir derdim yok. Hepimiz yanılabiliriz. Kimse kimseye haksız çıktın diye yüklenmemeli. Hafiften mi dokundurur şakasına konu kapanır. Centilmenlik bozulmamalı.
IQ'larına direk saldırıcam kıvırmak için 1000 takla atıyorlar.Komedi safhası geçip rezillik seviyesini yaşıyorduk.
Seviyesi zaten söylendi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık