Ben yüz kere anlattım anlamamakta inat edenler anlamadı. Sizin bilgilenmeniz için bir kere daha tekrar edeyim, yanlış bilgilerle kafanız karışmasın diye. Söylenilen yerdeki Viz çevirisi yanlış, greatest falan değil o çeviri. Hala yanlış çeviri önce böyle çevrildi diye kullanılıyor, doğrusu çoktan çıktığı ve çoğu kişi bunu görmüş olduğu halde, bir sebepten dolayı(!). Bu yanlış çeviri muhabbeti 925. bölümde bitti. Şu anki Viz çevirmeni ki o zamanlar mangascreener çevirmeni imiş o zaman da ilk çevirdiğinde de en güçlü diye çevirmişti. Seriye resmi çevirmen olarak katıldığında da öyle çevirdi.İlk gösterilen panelde ki ne o zaman ? Oda ilk başta böyle tanıtırken bir sonraki bölümde zoroya bunları mı söyletiyor ;
O en başta kutucukta gösterileni referans alırım ben. Karakterlerin her dediğini referans alacaksak işimiz yaş. Croco bunun en bariz örneği. Adam gelen geçene sallıyor ama bir damacanaya yenilmiş adam kendisi. Şimdi bu adamı ciddiye almamak için elimizde bir sürü delil varken aynısını Mihawka yapmak adeletsiz bir yaklaşım oluyor.
Mihawk'ın Seviyesi
İşte sanji ve germa’nın geleceğini bilmiyorlardı:a: Luffy şans ve bal ile çok kez kaçtığı doğru ama Oda isterse karakteri harcayabiliyormuş onu gördük bu arc:D Sanji'yi övmeni anlayabiliyorum da Germa neden :oleyo: Bu pek harcamak değil aslında, eninde sonunda oradan çıkacağını biliyoruz.
www.korsanfan.com