Mihawkcılar eski Mihawk sahnelerine ve ergümanlarına bakarken...
Vay canına. Bir duygulandım.Mihawkcılar eski Mihawk sahnelerine ve ergümanlarına bakarken...
Zoro Mihawk'ı geçti artık hedefi değil.Mihawk güç olarak geride kaldı,diyorlardi be xdMihawkcılar eski Mihawk sahnelerine ve ergümanlarına bakarken...
Şahin gözlüme takılan tasmanın diğer yarısı da senin boynuna takıldı Croco kardeş çok sevinme bence.Mihawkcılar eski Mihawk sahnelerine ve ergümanlarına bakarken...
Zoro Mihawk ile vs atacak mı bir daha sence?Zoro Mihawk'ı geçti artık hedefi değil.Mihawk güç olarak geride kaldı,diyorlardi be xd
Vs atıp,atmamasını bilmiyorum ama Zoro şuan hala Mihawk etmez,ben bunu bilir bunu söylerim.Zoro Mihawk ile vs atacak mı bir daha sence?
Ben olayların öyle olmadığına o kadar eminim ki...Şahin gözlüme takılan tasmanın diğer yarısı da senin boynuna takıldı Croco kardeş çok sevinme bence.
Peki şöyle sorayım, Law Mihawk ve Crocodile için ''O ikisi Buggy'e katıldıysa Yonkou olması normal'' diyor. Bak Buggy'nin gücünü bilmeden yaptığı bir yorum...Vs atıp,atmamasını bilmiyorum ama Zoro şuan hala Mihawk etmez,ben bunu bilir bunu söylerim.
Gül gül böyle olacan nasıl olsa yineMihawkcılar eski Mihawk sahnelerine ve ergümanlarına bakarken...
Bunu diyen @Mike olaylar gelince bölüm yorumlarından şöyle kaçmasın da...Gül gül böyle olacan nasıl olsa yine