Başrol Polat ama Çakır net önüne geciyor. Erken ölüyor en azından testereyi indirip gitseydi.Süleyman Çakır öldüğünde… hayatımın en büyük şoklarından birini yaşamıştım. Hey gidi hey…
Başrol Polat ama Çakır net önüne geciyor. Erken ölüyor en azından testereyi indirip gitseydi.Süleyman Çakır öldüğünde… hayatımın en büyük şoklarından birini yaşamıştım. Hey gidi hey…
Polat'ın önüne geçen herkes ya öldü ya geri plana atıldı.Polat için şu diziyi izleyen bi adam görmedim henüz.Başrol Polat ama Çakır net önüne geciyor. Erken ölüyor en azından testereyi indirip gitseydi.
Aynen öyle. Çakır karakteri baya baya efsane bir şey olmuştu. Hala Çakır devam etseydi… nasıl olurdu… hep merak ediyorum. :dBaşrol Polat ama Çakır net önüne geciyor. Erken ölüyor en azından testereyi indirip gitseydi.
İzlemesi çok eğlenceliydi de karakterin kendisi pek karakterli değildi tekrar izlediğimde canımı sıkan detaylardan biriydi bu.Aynen öyle. Çakır karakteri baya baya efsane bir şey olmuştu. Hala Çakır devam etseydi… nasıl olurdu… hep merak ediyorum. :d
Öyleydi ama normaldi öyle olması. Sonuçta mafya bu adam. Öyle olması gerçekçiydi aslında… :dİzlemesi çok eğlenceliydi de karakterin kendisi pek karakterli değildi tekrar izlediğimde canımı sıkan detaylardan biriydi bu.
İşte buna rağmen zamanında halkın karaktere tapması, özenip taklit etmesi ironinin kralı değil midir Bushi?Öyleydi ama normaldi öyle olması. Sonuçta mafya bu adam. Öyle olması gerçekçiydi aslında… :d
Doğru öyledir. Biz de küçüktük o zamanlar… severdik ve konuşurduk bölümleri heyecanlı heyecanlı ama Allahtan o kadar bilinçsiz değildikte taklit edip saçma sapan şeyler yapmadık… :dİşte buna rağmen zamanında halkın karaktere tapması, özenip taklit etmesi ironinin kralı değil midir Bushi?
Karakteri leşti. Namussuzluk da vardı gereksiz şiddet de canilik de. Böyle tipler bin şerefsizlik yapar ama bunlardan pişman olmadan, vazgeçmeden bir tane millete hoş gelecek iş yaptı mı ağa paşa oluyorlar. Bu "gap effect" miydi neydi gavurcası ondan ellam. Hani kötü bir karakter iyilik yapınca insanlar yumuşar iyi karakter ilk yanlışında gömülür tarzı bir şeydi. Nerede duyduğumu hatırlamıyorum tamİzlemesi çok eğlenceliydi de karakterin kendisi pek karakterli değildi tekrar izlediğimde canımı sıkan detaylardan biriydi bu.