Uziga Waita okuymayı severim.sadist ve piskopat.Nerde kan ve vahşet tarzı bir şey ben orada.Dark fantsy manga okurum genelde.Oynadığım oyunlarda bu şekilde.Dark souls veya dragon dogma bilen vardır elbet.
Sadist arkadaşları beklerim.
Uziga Waita okuymayı severim.sadist ve piskopat.Nerde kan ve vahşet tarzı bir şey ben orada.Dark fantsy manga okurum genelde.Oynadığım oyunlarda bu şekilde.Dark souls veya dragon dogma bilen vardır elbet.
Sadist arkadaşları beklerim.
bizarre sevmem.Her şeyin bir dozu var.Çarmıha gerip bırakacan.İç organlarını bırak da akbabalar halletsin.Uziga Waita okuymayı severim.
Nickimin hakkını vermeye çalışıyorum :/bizarre sevmem.Her şeyin bir dozu var.Çarmıha gerip bırakacan.İç organlarını bırak da akbabalar halletsin.
fazlasını yapma işte.Kid bu işi büyük bir ustalık ile yapıyor.Nickimin hakkını vermeye çalışıyorum :/
Açıklayamadı.Ağır psikopatım Normal tek bi hareketim yoktur Babam bile kafadan kontak olduğumu kabullendi o kadar vahim yani.
Eski çağlarda yaşasaydım ermiş olurdum muhtemelen.Ki niye olduğunu açıklarız sonra uzun uzun...
Bunu ben mi yazmişim yav. Hatirlamiyom bile.Açıklayamadı.
Bi havalar falan. Cık cık.Bunu ben mi yazmişim yav. Hatirlamiyom bile.