Şakayla karışık demeden edemeyecem. Birileri bu sitede huzur mu bekliyor yahu. Seviyeli tartışma yada onun gibi bir şey. Daha söylenmeyenler kendini ifşa etmeyenler var. Sanırım izlerinin sürülüp yok edileceklerinden çekiniyorlar. Gerçi ben de düşünmedim değil ama ben pek sesi çıkan biri değilim. Diğerlerini şimdiden uyarayım. Site huzurunun sağlanması için Smoker'ın gitmeden kurguladığı bu plana gelmeyin. Sitede bulunan üye sayısı azalırsa yada her gün giren bazı üyeler artık gelemezse endişeye kapılmayın. İşte burada söylüyorum. Olur mu öyle şey diyenlerin dikkatini çekmek istediğim bir husus var. Konuyu başlatan kardeşimizin kendi hikayesinde gizli bir durum bu. Şifreli bilgi "Dovus sanatlari lisansli ogretmeniyim ( Krav maga )
Butun Extreme sport dallarini seviyorum ve bir cogunu uyguluyorum
Kendime gore kurallarim var, ama cok iyi adapte olabilirim, konuya ve yere gore adapte olabilirim, meslek sebebi ile iyi etrafimda neler oluyor anlayabiliyorum ve ona gore ortama uyum saglayabiliyorum."
"Krav maga" umarım buradaki siyonist oyunu fark etmişsinizdir. Arkadaşımızın bu dövüş stilinde uzman olması size bir şey ifade etmiyorsa da İsrail menşeli bu dövüş sporu kafi miktar subliminal mesaj içeriyor. İlla dolar, göz, piramit, aramayın. Uyandırın kenbunshoku hakilerinizi. Arkadaşın kendi kurallarını ve adaptasyon sürecini bizler için acısız hale getirmek pek mümkün değilse de kendi ipimizi kendimizin çektiğimizi bilelim.
Butun Extreme sport dallarini seviyorum ve bir cogunu uyguluyorum
Kendime gore kurallarim var, ama cok iyi adapte olabilirim, konuya ve yere gore adapte olabilirim, meslek sebebi ile iyi etrafimda neler oluyor anlayabiliyorum ve ona gore ortama uyum saglayabiliyorum."
"Krav maga" umarım buradaki siyonist oyunu fark etmişsinizdir. Arkadaşımızın bu dövüş stilinde uzman olması size bir şey ifade etmiyorsa da İsrail menşeli bu dövüş sporu kafi miktar subliminal mesaj içeriyor. İlla dolar, göz, piramit, aramayın. Uyandırın kenbunshoku hakilerinizi. Arkadaşın kendi kurallarını ve adaptasyon sürecini bizler için acısız hale getirmek pek mümkün değilse de kendi ipimizi kendimizin çektiğimizi bilelim.