Tam da bunu söylemek için gelmiştim.Sohbet edecekseniz profilleriniz varmış. Bakın kapatır dükkanı duman eder bizi.
Tam da bunu söylemek için gelmiştim.Sohbet edecekseniz profilleriniz varmış. Bakın kapatır dükkanı duman eder bizi.
Beni tanımak isteyen profilimden sorabilirSohbet edecekseniz profilleriniz varmış. Bakın kapatır dükkanı duman eder bizi.
Tembel mi. Sen tembel değilsin. Yalan yanlış şeyler anlatamam.Şişko da deme. Bi de tembel de deme.
Kendimi anlatayım dedim de kendimden soğudum. Bu kadar yeter. :S
Yapar.Sohbet edecekseniz profilleriniz varmış. Bakın kapatır dükkanı duman eder bizi.
Sadece kendimle ilgili olan konularda tembelim sanki. Bi de herhangi bi yerde herhangi bi anda uyuyabilirim bak. Bu da en çok eleştiri aldığım özelliklerimden biri. Dersin ortasında horlamam dışında bir zararını görmedim halbuki.Tembel mi. Sen tembel değilsin. Yalan yanlış şeyler anlatamam.
Üstünden 1.5 sene geçmiş.Enes, 20. Ankara'da Bilgisayar Mühendisliği okuyorum.
İnsanlar zerre umrumda değildir. Yanı başımda birisi ölse üzülmem aksine sevinebilirim, o derece.
Duygusal bir insan değilim. Önemsediğim insan sayısı 5'i geçmez dünya üzerinde.
Deistim.
Aşırı derecede pragmatistim. Çıkarlarım için çoğu şeyi yapabilirim. İnsanlar bana güvenmezse iyi yaparlar.
D soyundan gelenlerde sık rastlanan bir muzdariplik.Sadece kendimle ilgili olan konularda tembelim sanki. Bi de herhangi bi yerde herhangi bi anda uyuyabilirim bak. Bu da en çok eleştiri aldığım özelliklerimden biri. Dersin ortasında horlamam dışında bir zararını görmedim halbuki.
Peki seni bilenlere seni sorsak, seni bilenlerden seni bildiği gibi anlatmalarını sorun eder misin?Bu tarz şeyleri açık bir konuda konuşmayı pek sevmem. 7 senede bunu bir kere yaptım, o da 4 sene önce falan Genel Sohbet'e yazmıştım. Sorusu olan özelden soruyor genelde. Açıktan sorduysa da, özelden yanıt veriyorum.