İstemsizce güldümKonu ben askerde iken açıldığı için görmemişim. Güzel konu olmuş. Kendimden bahsedecek olursam;
Beni bilen biliyor, bilmeyenler bilenlere sorabilir.
İstemsizce güldümKonu ben askerde iken açıldığı için görmemişim. Güzel konu olmuş. Kendimden bahsedecek olursam;
Bana sorabilirler yani. Çok fena şeyler anlatırım.Konu ben askerde iken açıldığı için görmemişim. Güzel konu olmuş. Kendimden bahsedecek olursam;
Sana güvenim tam.Bana sorabilirler yani. Çok fena şeyler anlatırım.
Ayıp olacak ama cidden diyesim geldi, sana sorsak direk? Olayları ve insanları ilk ağızdan dinlemeyi tercih ederim.Konu ben askerde iken açıldığı için görmemişim. Güzel konu olmuş. Kendimden bahsedecek olursam;
Beni soran olursa horladığımı söyleme.Bana sorabilirler yani. Çok fena şeyler anlatırım.
Senin hakkında bazı bilgiler vermişti evlerinde toplandığımız zaman.Sana güvenim tam.
İşte bunu söylemen yeter. Bir ekürinin özenli cümleleri kadar naif anlatırım.Sana güvenim tam.
Söylerim.Beni soran olursa horladığımı söyleme.
Bu tarz şeyleri açık bir konuda konuşmayı pek sevmem. 7 senede bunu bir kere yaptım, o da 4 sene önce falan Genel Sohbet'e yazmıştım. Sorusu olan özelden soruyor genelde. Açıktan sorduysa da, özelden yanıt veriyorum.Ayıp olacak ama cidden diyesim geldi, sana sorsak direk? Olayları ve insanları ilk ağızdan dinlemeyi tercih ederim.
Şişko da deme. Bi de tembel de deme.İşte bunu söylemen yeter. Bir ekürinin özenli cümleleri kadar naif anlatırım.
Söylerim.