Amazon=para. Animasyonun karakterisliği bu şekilde. Değişmez yani.Amerikan animasyonu olmasından çok paraları yetmemiş bunların. Bazı sahnelerde resmen azıcık ağız oynuyor. Bir dahaki sezon daha iyi olur sanırım bu konuda.
Amazon=para. Animasyonun karakterisliği bu şekilde. Değişmez yani.Amerikan animasyonu olmasından çok paraları yetmemiş bunların. Bazı sahnelerde resmen azıcık ağız oynuyor. Bir dahaki sezon daha iyi olur sanırım bu konuda.
Savaş sahnelerindeki animasyonlar çok uçuk ama? Eğer tercihen konuşmaları böyle donuk yapıyorlarsa pek iyi bir tercih değilmiş .dAmazon=para. Animasyonun karakterisliği bu şekilde. Değişmez yani.
Paradan ziyade @H1dalg0 dediği gibi serinin animasyon tarzı bu bence. Serinin seslendirme kadrosu da baya kaliteli çünkü. J.K Simmons , Steven Yeun, Mark Hamill, Seth Rogen, Mahershala Ali vs. Seride yer alan çoğu seslendirme sanatçısı iyi dizilerde, iyi filmlerde oynamış kişiler. Oscar ödüllü kişiler bile var.Amerikan animasyonu olmasından çok paraları yetmemiş bunların. Bazı sahnelerde resmen azıcık ağız oynuyor. Bir dahaki sezon daha iyi olur sanırım bu konuda.
Yorumunu görünce şaşırdım. İzlediğine sevindim. Hadi yetiş sanırım yarın son bölüm geliyor.4 bölümünü izledim. Genelde bu tarz süper kahraman işlerinden pek hoşlanmam ama bu güzel bir seriymiş.
Yok henüz izlemedim . Arada girip bakıyorum spoiler yemedim herkes çok dikkatli .@Bavs sen izledin mi la? Konuda her mesaja tepkin var ama bir yorumun yok ya da ben kaçırdım. İzlemiyorsan konu yasak girip çıkma.
Yorumunu görünce şaşırdım. İzlediğine sevindim. Hadi yetiş sanırım yarın son bölüm geliyor.
Sezon finali mi Yarına kadar bitiririm.@Bavs sen izledin mi la? Konuda her mesaja tepkin var ama bir yorumun yok ya da ben kaçırdım. İzlemiyorsan konu yasak girip çıkma.
Yorumunu görünce şaşırdım. İzlediğine sevindim. Hadi yetiş sanırım yarın son bölüm geliyor.
İşte o kadar para harcayınca animasyonun bazı kısımlarını salmışlardır diyordum. Ama dediğiniz gibi kasıtlı olabilir bu.Paradan ziyade @H1dalg0 dediği gibi serinin animasyon tarzı bu bence. Serinin seslendirme kadrosu da baya kaliteli çünkü. J.K Simmons , Steven Yeun, Mark Hamill, Seth Rogen, Mahershala Ali vs. Seride yer alan çoğu seslendirme sanatçısı iyi dizilerde, iyi filmlerde oynamış kişiler. Oscar ödüllü kişiler bile var.
Ben hiç izlemedim başka bir Amerikan yapımı olan bir animasyon serisi. Benimde o yüzden gözüme baya batıyor izlerken. Yoksa dövüş animasyonları gayet iyi buluyorum fakat bu tarz yüzünden o duyguyu bana aktaramıyorlar.İşte o kadar para harcayınca animasyonun bazı kısımlarını salmışlardır diyordum. Ama dediğiniz gibi kasıtlı olabilir bu.
Ben DC animasyonlarıyla kıyaslayınca bayağı farklı bulduğum için tüm Amerikan animasyonları böyle değil diye belirtmek istemiştim.
Yarından itibaren gezinme. Sezon finali olduğu için tehlikeli. Spoiler riski çok. Dikkat etmeyebilirler.Yok henüz izlemedim . Arada girip bakıyorum spoiler yemedim herkes çok dikkatli .
Evet sezon finalini heyecanla bekliyoruz. Bitince bir detaylı yorumunu alırız.Sezon finali mi Yarına kadar bitiririm.
Animeler bayağı değiştiriyor insanın animasyon anlayışını. Ama Amerikan animasyonuna alışınca da duygusal sahneleri 10 dakika yapmadıkları için animeleri izlerken garipsiyor bazen insan .dBen hiç izlemedim başka bir Amerikan yapımı olan bir animasyon serisi. Benimde o yüzden gözüme baya batıyor izlerken. Yoksa dövüş animasyonları gayet iyi buluyorum fakat bu tarz yüzünden o duyguyu bana aktaramıyorlar.
Bir de son zamanlarda anime izlememin de etkisi var. Animelerde izleyiciye duygu aktarımı çok daha güçlü olduğu için kendi açımdan bu seriyi izlediğimde zorluk çektim.