Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Invincible (2021-)

Favori karakterleriniz?

• Kullanılan toplam oy
    137
Bölüm 7:

Robot' un fetüsümsü halinin olduğu sahneleri South Park' tan bir sahne diye koysan hiç sırıtmaz. :/ Öyleymiş gibi izleyince de ağzından kan gelince, ölünce falan gülesim gelmedi değil. :d
Lazer' in biraz daha zarar vermesini beklerdim en azından kostümü falan yırtılsaydı kahramanlarla olan dövüşte daha azından çok daha büyük zarar almıştı ya da o hissi vermişlerdi yani. :T
Eve keşke benim beybilettom olsan beraber çok mutlu olabilirdik.

Mevzu spoiler yemekse zaten çizgi romanı bitirmiş tipler her an her yerden fırlayıp ortalığın içinden geçip gidebilirler yani.
Çizgi roman kitlesinin tv kitlesine göre daha az ve spoiler konusunda daha bilinçli olduğun düşünüyorum . Ha bir de birebir yapılacak diye bir şeyde yok ki . Spoiler yesen bile animasyonda değişik şeyler olabilir .

Bu arada Eve gibi bir afeti devran dururken kenar mahalle kezbanına yürümek nasıl bir kendini bilmezlik, nasıl bir akıl tutulmasıdır hala daha anlayabilmiş değilim. Ekran başında kendimi yiyorum lan, Eve'in çıktığı sahnelerde yanında sağında solunda ne varsa onu bile zor görüyorum anasını satayım. Bizim mal hala daha kanka çekiyor :/

Bu arada Eve gibi bir afeti devran dururken kenar mahalle kezbanına yürümek nasıl bir kendini bilmezlik, nasıl bir akıl tutulmasıdır hala daha anlayabilmiş değilim. Ekran başında kendimi yiyorum lan, Eve'in çıktığı sahnelerde yanında sağında solunda ne varsa onu bile zor görüyorum anasını satayım. Bizim mal hala daha kanka çekiyor :/
Kız haksız değil bence ama bende Eve dururken serideki kimseye bakmazdım.

Kız haksız değil bence ama bende Eve dururken serideki kimseye bakmazdım.
O konuda katılıyorum. Sadece cyborglar abartılı geldi. Keşke Battle Beast daha sonraları çıksa
Arkadaşlar şimdilik yeni başlayanlar olabilir spoiler içinde yazın bölümlerde olanları. En azından sezon bitene kadar.

2. sezon Eve-Mark ilişkisi olur. Diğer kız da gider başkasıyla ya da Rex'le takılır. Abd işi ya daha çok insan girer çıkar o ilişkilere. :D En sonda da ya Eve Mark ya da diğer kız Mark olur ve biter. xd

Arkadaşlar şimdilik yeni başlayanlar olabilir spoiler içinde yazın bölümlerde olanları. En azından sezon bitene kadar.

2. sezon Eve-Mark ilişkisi olur. Diğer kız da gider başkasıyla ya da Rex'le takılır. Abd işi ya daha çok insan girer çıkar o ilişkilere. :D En sonda da ya Eve Mark ya da diğer kız Mark olur ve biter. xd
Eve ve diğer kızın da oluru var bence.

Digeride güzel ama öyle kötü değil mihrap yerinde, pembiş iyide onla zamanlama olmadı gibi he iyi oldu bi yönden rebound olmadı bence.

Yalnız bu süper kahramanın arkadaşı olma işide iyice ayağa düştü yani, skala yakında evsizlere falan iner heralde. :bilmem:

aslında "kenar mahalle kezbanına" yürümeseydi izleyebilirdim ama sjw olayları olunca izleyemiyorum. bir de sürekli ters köşe yapmaya çalışmalar falan çok çekmedi beni.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık