aga sabah sabah sakin giriyim dedim insanlar tersinden falan kalkmıştır diye sende hatalı bir şey söylemişim gibi beni tersleme okuma yazma biliyoruz her haldeArkadaş onu ima ediyor sabahtan beri.
bana göre luffy o konuda uçmuş diğer ikisinin kullandığını söylemeden önce ben inşallah kullanıyorlardır dedim kullanıyor çıktı onlarda az çok ustalaşmışlardır bunda bir sorun yok zaten daha iyi kullanmaysa zor inşallah yetişirler sonuçta bu ikisini meyve yemiceği nerdeyse kesin bari hakide master olsunlar
Bak cümlemde de anlatmaya çalışıyorum. 'Biraz objektif olun' diyorum ve sizden Kuma vs Zoro'da %100 objektif olmanızı beklemiyorum. Ki beklemem mantıksız olurdu.Bu herkes için geçerli tabi. Bir kişi objektiflikten uzak olup ona göre yorum yapacaksa bu onun kararı. Kimseyi sınırlandıramıyoruz.
Bence burada yapılan bazı yorumlar kimi zaman fanlık denilebilecekken, kimi zamanda anti-fanlığın etkisi var.
Ama yukardaki yorumunu okuduğumda objektif olması gerektiğini söylerken Kumanın kazanması şeklinde bunu söylüyorsun.
Mesela ''Biraz objektif olunması taraftarıyım. Sanji shic'in adamından aldığı darbe ile bacağında kırık oluşsun ve devam edemem desin, siz gelin en güçlü ve gizemli shiclerden Kuma'yı zoroya harcatın.'' böyle demişsin.
Bende objektifliğe bu şekilde bakamayacağımızı anlatıyorum. Zoro her zaman abartılabilir ama bazı yorumlarda da Kumayı olduğundan güçlü gösterme var.
. Şaka bir yana dostlar Zoro`yu dünyanın öbür ucuna yollasa Zoro ne yapabilir ? Alabasta çölüne yollasa, zaten Zoro açlıktan ve sıcaktan ölür. Cesedini bulamazlar.yok Zoro ölümsüz bilmiyomusun senAllah`ını seven üzerime Nami atsın. Şaka bir yana dostlar Zoro`yu dünyanın öbür ucuna yollasa Zoro ne yapabilir ? Alabasta çölüne yollasa, zaten Zoro açlıktan ve sıcaktan ölür. Cesedini bulamazlar.

Benim beklediğim uyuyor, ben de ona göre yorum yapıyorum o zaman.Bak cümlemde de anlatmaya çalışıyorum. 'Biraz objektif olun' diyorum ve sizden Kuma vs Zoro'da %100 objektif olmanızı beklemiyorum. Ki beklemem mantıksız olurdu.
Ayrıca bende tayfanın güçlü olmasını istiyorum ancak istediğim ile olması gereken farklı olunca vs'ye yaklaşımım da farklı olmak zorunda oluyor.
nasıl fark edemedimBenim beklediğim uyuyor, ben de ona göre yorum yapıyorum o zaman.
Bende herkesten objektif olmasını beklemiyordum dediğin gibi.
@D. Luffy
Birinde Arrogante, diğerinde Armstrong yazıyor.
sen sölemesen rezil oluyodum teşekkürler 
Puhahaha ne güldüm ya![]()
Edit:Şuan da herkes şu durumda![]()



