Şu tamamen hislere dayalı bir söylem. Sen öyle yapması gerektiğini düşündüğün için Rayleigh böyle yapardı diyorsun. Ben ise yaptıklarından yola çıkarak bu adam korsan, tahmin ettiğin gibi bu tür değerlere önem veren biri değil diyorum.Daha önce söylemiştim bu konu hakkındaki düşüncelerimi tekrar edeyim Ray-san bilmiyor bence Ace'i o an öğrenmiş olabilir herkes gibi. Bu netleşmeden sallamamak lazım adama bence bilseydi en başında Ace denize açıldığında ona yol gösterirdi. Luffy için bile ne kadar mesafe kat edip zaman ayırıyor adam kaptanının, yoldaşının oğlunu mu umursamayacak One Piece dinamiklerini düşünürsek senin dediğin %0 ihtimal.
Neden yüzde 0 ihtimal ben onu anlamadım? One Piece dinamikleri demişsin de ne alakası var?
Ace öldüğünde bütün dünya duydu keza Rayleigh da. Ulan yeğenimi öldürüyorlar deyip yola çıkacağına tepede viski yudumlamaya devam ediyor. Hadi önceden bilmiyor diyelim, öğrendikten sonra da hiçbir şey yapmıyor.
Yeğeni öldükten sonra da WB'yi anıyor, Ace umrunda bile değil herifin. Luffy'nin yanına vardığında adını dahi zikretmiyor. Herifin umrunda değil yahu.